Süt sağarken elektrik akımına kapılan kadın feci şekilde can verdi - Son Dakika
3.Sayfa

Süt sağarken elektrik akımına kapılan kadın feci şekilde can verdi

Aydın'ın Nazilli ilçesinde, süt sağdığı sırada elektrik akımına kapılan 43 yaşındaki Gülgün Parmaklı, hayatını kaybetti.

24.10.2020 00:18  Güncelleme: 08:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akşam saatlerinde Nazilli ilçesinin kırsal Mescitli Mahallesi'nde meydana gelen olayda; Gülgün Parmaklı, süt sağımı yaptığı sırada, elektrik akımına kapıldı.

HASTANEDE YAPILAN MÜDAHALELERE RAĞMEN HAYATINI KAYBETTİ

Parmaklı'yı gören yakınları, durumu sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, Parmaklı'yı Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Burada tedaviye alınan talihsiz kadın, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Parmaklı'nın cenazesi hastane morguna kaldırıldı.

Süt sağarken elektrik akımına kapılan kadın feci şekilde can verdi

Son Dakika 3.Sayfa Süt sağarken elektrik akımına kapılan kadın feci şekilde can verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Tokat ve Yozgat'a AFAD personeli ve araç sevk edildi
    21:02 Tokat ve Yozgat'a AFAD personeli ve araç sevk edildi

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki depremin ardından Amasya'dan 12 AFAD personeli ve 3 araç, Tokat ve Yozgat illerine görevlendirildi. Tokat iline 2 idareci, 5 arama kurtarma teknisyeni ve 2 tam donanımlı araç, Yozgat iline ise 5 arama kurtarma teknisyeni ve 1 tam donanımlı araç sevk edildi. Amasya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nden toplamda 12 personel ve 3 araç, depremin etkilediği bu iki ilde görev yapacak.

  • Tokat'taki deprem Kayseri'yi de salladı
    20:54 Tokat'taki deprem Kayseri'yi de salladı

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki deprem, Kayseri'de de hissedildi. Deprem, saat 18.11'de Sulusaray ilçesinde kaydedildi ve 5.9 kilometre derinlikte gerçekleşti. Kayseri'de vatandaşlar güvenli alanlara geçmek için evlerini ve dükkanlarını boşalttı.

  • Beyoğlu'nda askeri üniforma müşterilere servis yapan şahıs tutuklandı
    20:50 Beyoğlu'nda askeri üniforma müşterilere servis yapan şahıs tutuklandı

    Beyoğlu'nda bulunan bir restoranda askeri üniforma ile müşterilere servis yapan şahsın Y.J. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Restoranın işletme sahibi ve müdürü ise serbest bırakıldı.


Advertisement