Süt Toplama Kamyonu Devrildi: 1 Ölü - Son Dakika
3. Sayfa

Süt Toplama Kamyonu Devrildi: 1 Ölü

Süt Toplama Kamyonu Devrildi: 1 Ölü

Aydın'da yaşanan trafik kazasında bir süt toplama firmasında çalışan Mustafa Çine'nin kullandığı kamyon yoldan çıktıktan sonra ağaçlara çarparak takla attı.

08.02.2017 12:44  Güncelleme: 16:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Sultanhisar ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında bir süt toplama firmasında çalışan 32 yaşındaki Mustafa Çine'nin kullandığı araç yoldan çıktıktan sonra ağaçlara çarparak takla attı. Feci kazada araç sürücüsü olay yerinde can verdi.

DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİ

Kaza Aydın'ın Sultanhisar ilçesi girişinde sabah 08.00'de meydana geldi. Merkezi Nazilli'de bulunan bir firmada çalışan Mustafa Çine , süt toplamak için kamyonla Sultanhisar ilçesine doğru yola çıktı. Yenipazar kavşağındaki ışıkları geçtikten 100 metre sonra direksiyon hakimiyetini kaybeden talihsiz sürücünün kullandığı kamyon yoldan çıkarak takla attı. Yaklaşık 30 metre sürüklendikten sonra durabilen aracın içinde sıkışan Mustafa Çine feci şekilde can verdi.

Kurtarma çalışmaları nedeniyle yolda trafik akışı bir süre kontrollü olarak sağlanırken Cumhuriyet Savcılığı kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

MESAİ ARKADAŞLARI KAZA YERİNE GELDİ

Evli olduğu öğrenilen Mustafa Çine'nin cansız bedeni Cumhuriyet Savcısının kaza yerinde yaptığı incelemenin ardından cenaze aracına konularak Nazilli Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Mustafa Çine'nin ölüm haberini alan mesai arkadaşları kaza yerine gelerek gözyaşları döktü.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Süt Toplama Kamyonu Devrildi: 1 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement