Sütlüce Cazibe Merkezi Oluyor - Son Dakika
Yerel

Sütlüce Cazibe Merkezi Oluyor

Cazibe merkezi haline gelen Beyoğlu’nda, bir işletme daha Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın katıldığı törenle açıldı.

06.01.2016 11:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cazibe merkezi haline gelen Beyoğlu'nda, bir işletme daha Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ın katıldığı törenle açıldı. Sütlüce'de hizmete giren Kafe Mecra; medya, siyaset camiası ve akademisyenleri bir araya getirecek bir konseptle hizmet verecek.

Tapu sorununun çözülüp kentsel dönüşüm için çalışmalara başlanmasıyla birlikte cazibe merkezi haline gelen Beyoğlu'nda yeni açılan işletmelerin sayısı her geçen gün artıyor. Sütlüce'de yeni hizmete giren Kafe Mecra'nın açılış törenine Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ın yanı sıra medya, siyaset, iş ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinden birçok ünlü isim katıldı. Açılış kurdelesini Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, AK Parti İstanbul Milletvekilleri Haydar Ali Yıldız, Hasan Turan, Ahmet Hamdi Çamlı ve AK Parti Beyoğlu İlçe Başkanı Harun Muş ile İl Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Haser birlikte kesti.

Son on yılda Beyoğlu'nun en çok değerlenen mahallesi haline gelen Sütlüce'de hizmete açılan Kafe Mecra, özel çay ve kahvelerin yanı sıra mantı ve diğer yemek çeşitleriyle açılışa katılanların beğenisini kazandı.

MEDYA MENSUPLARI VE SİYASETÇİLER BİR ARADA

İş adamı Aydoğan Cevahir, AK Parti İstanbul Milletvekili Gazeteci Yazar Markar Esayan, Yeni Şafak Gazetesi Haber Müdürü Recep Yeter, Gazeteci Yazar İlhan Efe'nin de katıldığı  Kafe Mecra Halıcıoğlu Metrobüs Durağı karşısı, Halıcıoğlu durağının arkasında hizmet verecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sütlüce Cazibe Merkezi Oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement