Gençler Uluslararası İstanbul Kupası Sutopu Turnuvası Tamamlandı - Son Dakika
Spor

Gençler Uluslararası İstanbul Kupası Sutopu Turnuvası Tamamlandı

İstanbul'da düzenlenen Gençler Uluslararası İstanbul Kupası Sutopu Turnuvası, dördüncü ve son gün maçlarıyla tamamlandı.

26.07.2014 22:12  Güncelleme: 22:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da düzenlenen Gençler Uluslararası İstanbul Kupası Sutopu Turnuvası, dördüncü ve son gün maçlarıyla tamamlandı.

Ataköy Yüzme Havuzu'nda düzenlenen turnuvaya Türkiye Genç Milli Takımı, iki ekiple katıldı. Turnuvanın dördüncü ve son gününde oynanan müsabakalarda İran'ı 14-5 yenen Türkiye A Takımı, ikinci maçta Peru'yu 13-6 mağlup etti.

Günün ilk maçında ABD'ye 12-4 yenilen Türkiye B Takımı, ikinci mücadelede ise İran karşısında 9-8 galip geldi. Günün diğer mücadelelerinde ise Hırvatistan Peru'yu 20-1 mağlup ederken, Sırbistan ABD'yi 13-8 yendi.

Alınan sonuçların ardından Hırvatistan turnuvayı şampiyon tamamladı. Sırbistan'ın averajla ikinci sırada yer aldığı turnuvada Türkiye A Takımı, üçüncü oldu. Turnuva sonrasında düzenlenen törende dereceye giren takımlar ödüllerini Avrupa Yüzme Birliği (LEN) delegesi Peter Bookelman'ın elinden aldı.

Turnuvanın en değerli oyuncusu Sırbistan'dan Radojevic seçilirken, en iyi kaleci ödülüne Türkiye'den Emirhan Özdemir layık görüldü. 17 gol kaydeden milli oyuncu Engin Ege Çolak ise turnuvanın gol kralı oldu. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Gençler Uluslararası İstanbul Kupası Sutopu Turnuvası Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement