Sütyeninden Afyon Sakızı Çıktı - Son Dakika
Güncel

Sütyeninden Afyon Sakızı Çıktı

Sütyeninden Afyon Sakızı Çıktı

Bolu'da, İranlı bir kadın şüphelinin üzerinde yapılan aramada sütyenine sakladığı 130 gram afyon sakız bulundu.

01.06.2015 12:58  Güncelleme: 14:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolu'da, İranlı bir kadın şüphelinin üzerinde yapılan aramada sütyenine sakladığı 130 gram afyon sakızı ele geçirildi. İranlı kadın ile yanındaki eşi gözaltına alındı.

SÜTYENE SAKLANMIŞ 130 GRAM AFYON ELE GEÇİRİLDİ

Bolu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, İran'dan İstanbul'a giden yolcu otobüsünde uyuşturucu madde taşındığı ihbarı üzerine harekete geçti. TEM yolunda takibe alan otobüs durduruldu. Otobüste bulunan yolcular ekipler tarafından didik didik arandı. Eğitimli polis köpeğinin bir yolcu koltuğunun yanında tepki vermesi üzerine İran uyruklu B.K.'nın üst araması yapıldı ve sütyeni ile göğsünün arasına koyduğu 130 gram afyon sakızı ele geçirildi. Olayla ilgili B.K. ve eşi K.K. gözaltına alınırken, soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sütyeninden Afyon Sakızı Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Tokat'ta meydana gelen deprem sonrası Kadışehri'de vatandaşlar geceyi dışarıda geçirecek
    21:58 Tokat'ta meydana gelen deprem sonrası Kadışehri'de vatandaşlar geceyi dışarıda geçirecek

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki depremin ardından Yozgat'ın Kadışehri ilçesinde yaşayan vatandaşlar, evlerinin bahçelerinde ve uygun arazilerde geceyi geçirmeye hazırlanıyor. Deprem nedeniyle panik yaşayan vatandaşlar, sokaklara çıkarak ateş yakıyor ve geceyi dışarıda geçireceklerini belirtiyor. Vali Mehmet Ali Özkan, evlerinin bahçesinde geceyi geçirecek olan vatandaşları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletiyor. Vatandaşlar ise deprem sonucunda evlerinde hasar olduğunu ve tavanların kırıldığını ifade ediyor.

  • Ferhat Akbaş: 'Sonuna kadar şampiyonluğu kazanmak isteyen bir takımız'
    21:47 Ferhat Akbaş: 'Sonuna kadar şampiyonluğu kazanmak isteyen bir takımız'

    Eczacıbaşı Dynavit Başantrenörü Ferhat Akbaş, pazar günü Fenerbahçe ile oynayacakları şampiyonluk maçıyla ilgili, 'Sonuna kadar şampiyonluğu kazanmak isteyen bir takımız. Kızları görüyorsunuz, bugün gözlerinden alev çıkıyordu. Aynı oyunu pazar günü de tekrar etmek istiyoruz' dedi.


Advertisement