Suudi Arabistan'dan Trabzon'a Haftada 5 Charter Seferi Düzenleniyor - Son Dakika
Güncel

Suudi Arabistan'dan Trabzon'a Haftada 5 Charter Seferi Düzenleniyor

Körfez ülkelerinin Doğu Karadeniz’e ilgisinin artması sonucu 2015 turizm sezonu öncesi Suudi Arabistan’ın dört şehrinden Doğu Karadeniz’in merkezi Trabzon’a 171 charter seferi anlaşması imzalanmasının ardından seferler Nisan ayı sonundan bu yana sürüyor.

24.06.2015 10:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Körfez ülkelerinin Doğu Karadeniz'e ilgisinin artması sonucu 2015 turizm sezonu öncesi Suudi Arabistan'ın dört şehrinden Doğu Karadeniz'in merkezi Trabzon'a 171 charter seferi anlaşması imzalanmasının ardından seferler Nisan ayı sonundan bu yana sürüyor.

Başta Cidde olmak üzere Suudi Arabistan'dan Trabzon'a haftada 5 kez charter uçak seferleri düzenlenirken, Ramazan ayı olması münasebetiyle gelen Arap turist sayısında ise belirgin bir düşüş yaşanıyor. Ramazan ayından sonra charter seferlerinin düzenli olarak süreceği belirtilirken, Ramazan sonrası bölgedeki turistik otel ve tesislerdeki rezervasyonların hemen hemen dolu olduğu öğrenildi.

Gelen turistler başta Uzungöl olmak üzere bölgedeki yaylaları tercih ederken, özellikle balayı çiftlerinin yoğunlukta olması dikkat çekiyor. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Suudi Arabistan'dan Trabzon'a Haftada 5 Charter Seferi Düzenleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement