Suudi Arabistanlı Kayıp Kızın Bulunması - Son Dakika
Güncel

Suudi Arabistanlı Kayıp Kızın Bulunması

İSTANBUL( AA) - Ailesiyle tatil için geldiği İstanbul'da kaybolan Suudi Arabistan ve ABD vatandaşı olan 13 yaşındaki kızla yakalanan M.M. (20), emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

28.09.2015 16:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İSTANBUL( AA) - Ailesiyle tatil için geldiği İstanbul'da kaybolan Suudi Arabistan ve ABD vatandaşı olan 13 yaşındaki kızla yakalanan M.M. (20), emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, H.C. (46) adlı iş adamının yaklaşık 20 gün önce ailesiyle turizm amaçlı Türkiye'ye geldiği ve Beşiktaş'ta bir otelde kaldığı anımsatıldı. H.C'nin, 23 Eylül'de gezmeye giden kızı H.D.B'ye cep telefonundan ulaşamayınca, kaçırıldığını düşünerek şikayetçi olduğu bildirildi.

Açıklamada, bulunduktan sonra Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliğine getirilen H.D.B'nin ifadesine ilişkin şu bilgiler aktarıldı:

"Yaklaşık 1 yıl önce Suudi Arabistan'da bulundukları sırada internetten ismini 'M' olarak bildiği bir erkek şahısla tanıştığını ve Türkiye'de buluşmaya karar verdiklerini, İstanbul'a gelince mesajlaşarak Fatih ilçesinde bir yerde 23 Eylül günü saat 10.30 sıralarında buluştuklarını, akşam saatlerinde Fatih ilçesi İskenderpaşa Mahallesinde bulunan bir apart daireyi kiraladıklarını, buraya rızasıyla gittiğini, 'M' isimli şahısla aynı odada geceyi geçirdiğini, şahsın kendisine darp, zorlama veya tehditte bulunmadığını, aralarında cinsel ilişki yaşanmadığını söylemiştir."

Polis ekiplerince yakalanan Suriye uyruklu M.M. (20) hakkında ise emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Olay

Arefe günü İstanbul Emniyet Müdürlüğüne başvuran Suudi Arabistanlı bir iş adamı, tatil için İstanbul'a gelerek Beşiktaş'ta bir otele yerleştiklerini, 13 yaşındaki kızının kaybolduğunu bildirmiş, sosyal medya üzerinden annesiyle bağlantı kuran kız, erkek arkadaşıyla ABD'ye gideceğini belirterek, pasaportunu bayramın ikinci günü Aksaray Metro Durağına getirmesini istemişti.

Aileyle metro durağına giden polisler, Suudi Arabistanlı 13 yaşındaki kız ile Suriyeli erkek arkadaşını yakalamıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Suudi Arabistanlı Kayıp Kızın Bulunması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement