Swissotel Resort Bodrum Beach'ten Görkemli Açılış - Son Dakika
Güncel

Swissotel Resort Bodrum Beach'ten Görkemli Açılış

Swissotel Resort Bodrum Beach\'ten Görkemli Açılış

Bodrum'da, Çağdaş Holding bünyesinde yaptırılan Swissotel Resort Bodrum Beach, sanat, spor ve iş dünyasını buluşturan görkemli bir açılış töreniyle hizmete girdi.

14.06.2015 14:16  Güncelleme: 14:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, Çağdaş Holding bünyesinde yaptırılan Swissotel Resort Bodrum Beach; sanat, spor ve iş dünyasını buluşturan görkemli bir açılış töreniyle hizmete girdi.

Bodrum inşaat sektöründe 1987 yılından itibaren yatırımlar yapan Çağdaş Holding A.Ş., Turgutreis Mahallesi'nde yapımını tamamladığı Bodrum Swissotel Resort Beach Otel'i görkemli birk törenle açtı. 75 milyon Euro'ya malolan otelin açılışına; Çağdaş Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Çağlar, Çağlar Holding A.Ş. CEO'su Çağdaş Çağlar, Swissoteller Genel Koordinatörü Aiden Mcauley, mimar Gökhan Avcıoğlu, Fenerbahçe eski başkanlarından Ali Şen, Trabzonspor eski Başkanı Sadri Şener, işadamı Adnan Polat, spor yorumcuları Rıdvan Dilmen, Şansal Büyüka, Erman Toroğlu, gazeteciler Ertuğrul Özkök, Reha Muhtar, ünlü şarkıcı Metin Şentürk, oyuncu Oktay Kaynarca, CHP'li Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, eşi Hülya Kocadon ve Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon'un da aralarında bulunduğu İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyükşehirlerden 1300 konuk katıldı. Yüksel Çağlar, oğlu Çağdaş Çağlar ve kızı mimar Irmak Çağlar, konukları tek tek karşıladı. Deniz Seyrek'in sunduğu gecede, emeği geçenlere plaket verildi, otelin tanıtımının yapıldığı bir sunum da yer aldı.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞÜKKÜR

Gecede konuşan Çağdaş Holding CEO'su Çağdaş Çağlar, "Bu projenin hayata geçmesinde başta Yönetim Kurulu Başkanımız Yüksel Çağlar'a, Sayın Gökhan Avcıoğlu ve Irmak Çağlar dahil. Projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu önemli ve mutlu gecede bizlerle olmanız bizim için büyük mutluluk ve onurdur. Herkese çok teşekkür ediyorum ve iyi eğlenceler diliyorum" dedi.

Tesisin projesini hazırlayan ödüllü mimar Gökhan Avcıoğlu, "Bizim için en güzel şey, bir projeyi bitirdikten sonra sizlerle konuşmak. Geldiğinizden, burada olduğunuzdan ve hep burada olacağınızdan dolayı sizlere tekrar hoşgeldiniz diyorum. Yaptığımız bu konseptte birlikte güzel günler ve güzel vakitler geçirelim" dedi.

İSVİÇRELİ KOORDİNATÖRDEN BODRUM'A ÖVGÜ

Swissotelller Genel Koordinatörü İsviçreli Aiden McAuley, İngilizce yaptığı konuşmasında Turgutreis ve Bodrum'a övgüler yağdırdı. McAuley, "Gördüğüm en iyi iç tasarımı yapan Irmak Çağlar'a ve projeyi hayata geçiren Çağdaş Holding CEO'su Çağdaş Çağlar'a çok teşekkür ediyorum. Dünyanın tanıdığı turizm ilçesinde bir değil üstelik iki Swissotel açmaktan büyük mutluluk duyuyoruz" dedi.

"BODRUM ÜLKENİN DÜNYAYA AÇILAN EN MEDENİ KAPISI"

Dünya turizm liginde oynayan Bodrum'a bir yıldız daha takmanın gururunu yaşadıklarını söyleyen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, "Bodrum, Türkiye'nin gururu olan ve dünyaya açılan en medeni kapısıdır. Türkiye'nin marka şehridir. Dünyaya açılan Bodrum kapısında böylesine güzel bir tesisi inşa edenlere teşekkür ediyoruz. Bu şehirde para kazanıp da, kazandığı parayı Bodrum için harcayan işadamımız Yüksel Çağlar'a ve Çağdaş Holding'e huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Dalgalanan bayrağımıza bir yıldız taktığı için ve bu mutluluğu sizlerle yaşarken, bu güzel tesisimizin turizm camiasına hayırlı olmasını dilerim" dedi.

AFTER PARTİ İLE SÜRDÜ

Açılışta tesisin arkasında bulunan büyük bir tepede lazer ışığıyla yansıtılan Swissotel yazısı, konukların ilgisini çekti. Etkinliğe katılamayan konuklarca gönderilen yüzlerce çiçek ve çelenk, otelin girişini adeta çiçek bahçesine çevirdi. Sinema Senfoni Orkestrası'nın konserinde, yerel türkülerle seslendirildi. Denizden yapılan havai fişek gösterilerinin ardından eğlence, otelin sahil bölümünde düzenlenen after partiyle sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü. Otelin 2 Temmuz 2015 tarihinden itibaren yapılacak konaklamalar için rezervasyon kabul ettiği belirtildi.

OTELDE YOK YOK

Turgutreis'te yaklaşık 120 dönüm arazi üzerine 75 milyon Euro'luk yatırımla kazandırılan Swissotel Resort Bodrum Beach, yaklaşık iki yılda tamamlandı. Tesisin bünyesinde satılık ve kiralık evlerin yanı sıra altısı süit 66 oda, spa tesisi, kapalı yüzme havuzu, özel hamamı ile 84 metrekare ile 348 metrekare arasında değişen denize sıfır 72 rezidans bulunuyor. Swissotel aynı zamanda 1584 metrekarelik uygulama alanıyla Türkiye'nin en büyük, dünyanın da üçüncü büyük dikey bahçesini barındırıyor.

İlçenin girişindeki Yokuşbaşı Mahallesi'nde inşası süren 36 suit odalı Swiss Bodrum'un; 100 milyon Euro'ya mal olacağı belirtildi. 66 suit oda, 72 adet rezidans ve villadan oluşan projenin, bir yıl içinde tamamlanacağı belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Swissotel Resort Bodrum Beach'ten Görkemli Açılış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement