Sydv'de Seçim Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Sydv'de Seçim Heyecanı

Sydv\'de Seçim Heyecanı

Sarayönü Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Mütevelli Heyeti'nde, 2014 yılı içerisinde görev yapacak üyelerin seçimini yapıldı.

27.12.2013 11:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarayönü Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Mütevelli Heyeti'nde, 2014 yılı içerisinde görev yapacak üyelerin seçimini yapıldı.

Mütevelli Heyeti'nde 2014 yılında görev yapacak muhtarlar ve sivil üyeler, SYDV Müdürü Ahmet Turan başkanlığında Kaymakamlık Toplantı Salonu'nda yapılan seçimle belirlendi.

Köy ve mahalle muhtarlıkları ile sivil toplum kuruluşları olmak üzere 3 kategoride yapılan seçimde, mahalle muhtarlarından İnli Mahallesi Muhtarı Kamil Akmaz ve köy muhtarlarından Yenicekaya köyü Muhtarı Mehmet Güneş, sivil toplum kuruluşları adına ise Kızılay Derneğini temsilen Başkan Yardımcısı Nihat Turan Mütevelli Heyeti'ne üye olarak seçildi.

Mütevelli Heyeti'ne seçilen muhtarların görev süresinin 1 yıl olduğu belirtildi.

Konu hakkında bilgi veren SYDV Müdürü Ahmet Turan, "Seçilen Mütevelli Heyeti üyelerimiz, vatandaşların kömür, nakdi yardımlar, yaşlılık ve engelli maaşı bağlanması ile muhtaçlık belgesi düzenlenmesi gibi birçok işlemin yanı sıra Sosyal Güvenlik Kurumu kapsamına alınması işlemlerinde başvuru sahiplerinin gerekli şartları taşıyıp taşımadıklarını konusunda araştırmalar yaparak karar verecek. Böylece konu ile ilgili kamu kurum ve kuruluşlarından araştırılmalar yapılarak bu sürecin basitleştirilmesi, hızlandırılması ve doğru bilgi akışı sağlanmış olacak" dedi. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sydv'de Seçim Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement