Sydv Yardımları Kesilen Yaşlı Çift Duruma Tepki Gösterdi - Son Dakika
Yerel

Sydv Yardımları Kesilen Yaşlı Çift Duruma Tepki Gösterdi

Afyonkarahisar’da yaklaşık 8 yıldan bu yanan 86 yaşındaki yatalak kocasına bakan Elif Aydemir isimli yaşlı kadın, Sultandağı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından yapılan yakacak ve gıda yardımlarının kesilmesine tepki gösterdi.

12.07.2016 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'da yaklaşık 8 yıldan bu yanan 86 yaşındaki yatalak kocasına bakan Elif Aydemir isimli yaşlı kadın, Sultandağı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından yapılan yakacak ve gıda yardımlarının kesilmesine tepki gösterdi.

Sultandağı ilçesinde yaşayan ve 8 yıldan bu yana 2 odalı evlerinde yatalak kocası Hasan Aydemir'e bakan yaşlı kadın SYDV tarafından verilen aylık gıda ve kömür yardımının kesildiğinin belirterek, bununda kendilerini zor duruma düşürdüğünü ifade etti. Bakıma muhtaç eşi ile zor durumda kaldıklarını kaydeden yaşlı kadın SYDV'ye gerekli müracaatları yapmasına rağmen olumsuz yanıt aldığını aktardı.

Öte yandan, Sultandağı SYDV yetkilileri ise ailenin "evde bakım ücreti" olan 888 TL aldıklarını ve bu yüzden kaldıkları evde kişi başına düşen gelir 392 TL'yi geçtiği için vakfın yardımlarından yararlanamadıklarını ifade etti. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sydv Yardımları Kesilen Yaşlı Çift Duruma Tepki Gösterdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement