T S K Mensup Subay, Astsubay, Uzman Jandarma ve Uzman Erbaş Kadro Unvanı Esas Alınarak Her Ay... - Son Dakika
Güncel

T S K Mensup Subay, Astsubay, Uzman Jandarma ve Uzman Erbaş Kadro Unvanı Esas Alınarak Her Ay...

T S K Mensup Subay, Astsubay, Uzman Jandarma ve Uzman Erbaş Kadro Unvanı Esas Alınarak Her Ay...

DUYURU T.C. SOSYAL GÜVENLGK KURUMU BAgKANLIĞI 22/02/2014 tarih ve 28921 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 6519 sayılı Kanunun 7 nci maddesi ile değiGik 5434 sayılı Türkiye Cumhuriyeti Emekli Sandığı Kanununun ek 81 inci maddesi uyarınca, Türk Silahlı Kuvvetlerine mensup subay, astsubay, uzman jandarma ve uzman erbaG kadro unvanı esas alınarak emekli aylığı veya malullük aylığı alanlara her ay emekli aylıklarıyla birlikte 100 TL., vefat etmiG olanların aylık bağlanmıG dul ve yetimlerine ise 100 TL’nin aylık bağlama oranlarına karGılık gelen tutarında ödeme yapılacağı Kurumumuzun web sayfasında 03/03/2014 tarihinde yayımlanan Duyuru ile açıklanmıGtır. Söz konusu ödemeler, ilgililerin aylık almakta oldukları banka Gubelerindeki hesaplarına gönderilmiG olup, ilgililer ödemelerini 1 Mart 2014 tarihinden geçerli olarak 14 Mart 2014 tarihinde alabileceklerdir.

12.03.2014 15:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DUYURU

T.C. SOSYAL GÜVENLGK KURUMU BAgKANLIĞI

22/02/2014 tarih ve 28921 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 6519 sayılı Kanunun 7 nci maddesi ile değiGik 5434 sayılı Türkiye Cumhuriyeti Emekli Sandığı Kanununun ek 81 inci maddesi uyarınca, Türk Silahlı Kuvvetlerine mensup subay, astsubay, uzman jandarma ve uzman erbaG kadro unvanı esas alınarak emekli aylığı veya malullük aylığı alanlara her ay emekli aylıklarıyla birlikte 100 TL., vefat etmiG olanların aylık bağlanmıG dul ve yetimlerine ise 100 TL’nin aylık bağlama oranlarına karGılık gelen tutarında ödeme yapılacağı Kurumumuzun web sayfasında 03/03/2014 tarihinde yayımlanan Duyuru ile açıklanmıGtır. Söz konusu ödemeler, ilgililerin aylık almakta oldukları banka Gubelerindeki hesaplarına gönderilmiG olup, ilgililer ödemelerini 1 Mart 2014 tarihinden geçerli olarak 14 Mart 2014 tarihinde alabileceklerdir. Ancak bu ödeme; - Makam tazminatı alanları, - Vazife malullerini, - Subay, astsubay, uzman jandarma ve uzman erbaG kadro unvanı esas alınarak aylık bağlanmamıG olanları, - Sosyal Güvenlik Destek Pirimi dahil herhangi bir statüde (Mülga Emekli Sandığı, SSK, Bağ-Kur) çalıGmakta olanları, kapsamadığından, bu durumda olanlara herhangi bir ödeme yapılmayacaktır. Ayrıca, ödeme yapılanlardan SOSYAL GÜVENLGK DESTEK PRGMG DAHGL HERHANGG BGR STATÜDE ÇALIgMAYANLARIN aGağıda yer alan Beyannameyi imzalayıp MithatpaGa Caddesi No:7 Sıhhiye/Ankara adresine göndermeleri gerekmektedir. Kamuoyuna duyurulur.

Birim Adı: Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürlüğü/Kamu Görevlileri Ödemeler Daire BaGkanlığı Adres : MithatpaGa Caddesi No:7 Sıhhiye/ANKARA

SOSYAL GÜVENLGK KURUMU BAgKANLIĞI Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Kamu Görevlileri Emeklilik Daire BaGkanlığına MithatpaGa Caddesi No:7 Sıhhiye/Ankara Kurumunuzdan. ................................ sicil numaralı dosyadan emekli/dul/yetim aylığı almaktayım. Sosyal güvenlik destek primi ödemek suretiyle, 506 sayılı Kanunun geçici 20 nci maddesi kapsamındaki bankalar, sigorta ve reasürans Girketleri, ticaret odaları, sanayi odaları, borsalar veya bunların teGkil ettikleri birlikler personeli için kurulmuG bulunan sandıklar dahil Emekli Sandığı/ SSK./ Bağ-Kur olarak hiçbir statüye tabi çalıGmamaktayım. Sosyal güvenlik destek primi ödemek suretiyle çalıGma dahil, herhangi bir statüye tabi olarak çalıGmaya baGlamam halinde bu durumu en geç bir ay içinde Kurumunuza bildirmeyi, aksi halde yersiz ödenen meblağın yasal faizi ile birlikte aylıklarımdan defaten kesilmesini, varsa artan kısmını defaten ödemeyi kabul ve taahhüt ediyorum. 6519 sayılı Kanun gereğince, aylığıma ilave olarak ayrıca ödeme yapılmasını arz ederim. BEYANDA BULUNANIN

Adı Soyadı : Tarih :

T.C. Kimlik Numarası : Gmza :

Son defa çalıGtığı Kurum :

Görev Unvanı :

Adres :

Kaynak: SGK

Son Dakika Güncel T S K Mensup Subay, Astsubay, Uzman Jandarma ve Uzman Erbaş Kadro Unvanı Esas Alınarak Her Ay... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement