"Tabiat Ana ve Biz" Projesi Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

"Tabiat Ana ve Biz" Projesi Sona Erdi

"Tabiat Ana ve Biz" Projesi Sona Erdi

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Sütçüler Prof.Dr.Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulu tarafından yürütülen ve TUBİTAK Bilim Toplum Projeleri tarafından desteklenen "Tabiat Ana ve Biz" isimli proje sona erdi.

25.09.2012 13:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulu tarafından yürütülen ve TUBİTAK Bilim Toplum Projeleri tarafından desteklenen "Tabiat Ana ve Biz" isimli proje sona erdi.

Eğitimin dört duvarla sınırlı olmadığını, her yerin eğitim alanı, her anın da eğitim zamanı olduğu bilincine sahip yeni bir doğa eğitim modelini, ilköğretim öğrencilerine uygulayarak doğa bilinci yüksek bireyler yetiştirmeyi hedefleyen proje kapsamında, son olarak İstanbul Ticaret Odası Şehit Mustafa Gözütok İlköğretim Okulu ortaöğretim öğrencileri, Eğirdir, Aksu ve Sütçüler ilçesinde doğa ile buluştu.

Temmuz, ağustos ve eylül dönemlerinde 3 etap şeklinde gerçekleştirilen projede 90 öğrenciye, doğal, kültürel değer ve ilişkileri doğal ortamda uygulamalı olarak anlatıldı.

SDÜ Orman Fakültesi, Ziraat Fakültesi, Su Ürünleri Fakültesi, Senirkent Meslek Yüksekokulu, Yenişarbademli Meslek Yüksekokulu, Isparta Orman ve Su İşleri İl Müdürlüğü, Isparta Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Isparta Milli Eğitim Müdürlüğünün de desteğiyle gerçekleştirilen projenin etkinlik dönemlerinde çekilen fotoğraflardan da sergi açılacağı bildirildi.

Muhabir: Durmuş Genç

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu - ISPARTA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Tabiat Ana ve Biz' Projesi Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement