Tabiatın Sağlık Veren Güçleri Exponatura'da Sergileniyor - Son Dakika
Güncel

Tabiatın Sağlık Veren Güçleri Exponatura'da Sergileniyor

Tabiatın Sağlık Veren Güçleri Exponatura\'da Sergileniyor

Exponatura 2015, 15 Ekim Perşembe günü 11.Hall İstanbul Fuar Merkezi Yeşilköy'de yoğun ilgiyle kapılarını açtı.

16.10.2015 13:41  Güncelleme: 13:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sektör profesyonellerine ev sahipliği yapan 7.Doğal, Organik Ve Sağlıklı Ürünler Fuarına yurtiçinden ve yurtdışından 200'e yakın firma katıldı. Exponatura 2015'te tanıtılan ürünler arasında; doğal organik ürünler gıda ürünlerinin yanı sıra Türkiye'nin 27 şehrinden toplanan bitkiler ile yapılan tamamen doğal kozmetik ürünler, yenilebilir ham maddelerden üretilen doğal kozmetik el yapımı ürünler, bambu ormanlarında yetiştirilerek elde edilen sağlıklı ev gereçleri, kırışıklara ve morluklara iyi gelen kremler, Türkiye'nin ilk organik çocuk bisküvisi, 1000 yıllık temizleme metodu olan organik deterjanlar ve bebekler için zararlı madde içermeyen bambudan imal edilen diş temizleme mendili, her derde deva yıllanmış sarımsak ekstraktı gibi birçok ürün yer alıyor.

Organik ve Sağlıklı Ürünler sektörünün uluslararası planlanan tek sektörel uzmanlık fuarı olma özelliğini taşıyan Exponatura 2015; eczanelerden, marketlere; organik ürün alıcılarından aktarlara, doğal ürün üreticilerinden ithalatçılarına kadar geniş bir ticari hedef kitlesine sahip. Bu yıl artan yabancı katılımcıları ile dünyanın farklı bölgelerinden getirilen gıdadan giyime, kozmetikten temizlik ürünlerine bin bir çeşit sağlıklı- doğal ürün Exponatura çatısı altında ziyaretçiler ile buluşuyor.

Mutfaklar Bambu İle Daha Sağlıklı

Sapı çelikle perçinlenmiş bambudan, gövdesi karbon çelikten üretilen Gubon Steak Bıçağı, et sunumlarınıza renk katıyor. Bambum steak tahtalarında sunduğunuz nefis antrikotları Yukon ile kolayca kesecek, masanızdaki Bambum şıklığını bıçaklarınız ile tamamlayacaksınız.

Doğal Sarımsak Ekstraktı ile Sağlığınızı Koruyun

Yıllanmış sarımsak ekstraktı (özü), sarımsak, sirke, limon ve suyun belli oranlarda bir araya getirilip hazırlandıktan sonra en az 1 yıl özel koşullarda bekletilerek oluşumu sağlanmış bir karışımdır. 1 yıldan sonra ne kadar beklerse daha da kalitesi artan bozulmayan doğal bir ürün olan yıllanmış sarımsak ekstraktı; penisilin iğnesinin 10'da biri etkiyi sağlayabilmektedir. Yıllanmış sarımsak ekstraktı, günümüzde çalışan insanlar sarımsağı kokusundan dolayı tüketememekte ve bu yüzden sarımsağın faydalarını alamamaktadırlar. Yıllanmış sarımsak ekstraktı kullandıktan sonra kokusu kalmadığı için ve tadı yumuşak olduğu için rahatlıkla kullanılabilecek bir üründür.

Köpek Balığı Kareciğeri Yağı ile Cildinizi Yenileyin

Lifting etkisine sahip köpek balığı karaciğerinden elde edilmiş olan peelingler ile yaşlanmanın önüne geçebilirsiniz. Cilt hücrelerini kuvvetlendiren kolajken ve elastin sentezini teşvik ederek kırışıklıkları azaltan köpek balığı peelingi; hücreleri yeniler, kan dolaşımını hızlandırır cildin besleyici maddelerini ayrıca nem ve mikro elemanları tamamlar, hücre metabolizmasını düzenler, cilt dokusunun esnekliğini yeniler, cildi beyaz ve ipeksi yapar. Cilt üzerindeki lekeleri açarak cildin kendi rengine dönmesini sağlar.

Exponatura, Türkiye'nin Organik Ürünlerini Dünya ile Tanıştırıyor

15-18 Ekim tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi Yeşilköy'de 7. kez düzenlenecek olan sektörünün Türkiye'de ki en büyük fuarı olma özelliğine sahip Exponatura'15 Türkiye, Avrupa Birliği ve Ortadoğu başta olmak üzere birçok ülkeden sektör profesyonelleri, iş adamları, perakende, toptancı, distribütör ve temsilciliklerini "Doğal, Organik & Sağlıklı Ürünler Fuarı"nda bir araya getiriyor. Doğal, organik, sağlıklı ürünler sektöründe hizmet veren gıdadan kozmetiğe, temizlik ürünlerinden bitkisel tedavi ürünlerine kadar farklı alandaki 185 firmanın bulunacağı fuara yaklaşık 20 bin ziyaretçinin katılması öngörülüyor.

Doğal, Organik Ve Sağlıklı Ürünler Sektörünün Geleceği Exponatura'15 Hakkında:

Exponatura 2015 Fuarı, doğal, organik ve sağlıklı ürünler sektöründe Türkiye, Avrupa Birliği ve Ortadoğu başta olmak üzere birçok ülkeden sektör profesyonelleri, iş adamları, perakende, toptancı, distribütör, temsilcilikler ve tüm ilgililer için başarılı iş bağlantıları kurabilecekleri profesyonel bir ticaret platformu oluşturuyor.

Exponatura, sektörün ülkemizdeki uluslararası planlanan tek sektörel uzmanlık fuarı olma özelliğine sahiptir. Bölgenin en kapsamlı ve hedefi en doğru fuarı olarak kendini ispatlayan Exponatura bu alanlardaki potansiyelleri mükemmel bir organizasyon ile yönetmektedir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tabiatın Sağlık Veren Güçleri Exponatura'da Sergileniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement