Tablo İçinde Kaçak Sigara - Son Dakika
Yerel

Tablo İçinde Kaçak Sigara

Tablo İçinde Kaçak Sigara

Batman Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi, 4 ayrı kaçak sigara operasyonu gerçekleştirdi.

28.04.2015 07:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batmanda kaçak sigara operasyonu

Batman polisinin 4 ayrı uygulaması sonucu binlerce paket kaçak sigara ele geçirildi.

Son dönemlerde denetimlerin artmasıyla sigara kaçakçıları akıllara gelmeyen yolları denemeye başladı.

Kalorifer kazanı ve çamaşır makinesinin ardından şimdi de kaçakçılar sigaraları yağlı boya tabloların içine saklayarak sevketmeye çalıştı.

Çevre illerden önce Batman'a ve ardından büyük kentlere kaçak sigara sevkiyatının yapılacağı duyumunun alınmasının ardından Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarlar Mücadele Şube Müdürlüğümüz ekipleri kontrollerini sıklaştırdı.

5 gün boyunca yapılan kontroller sırasında piyasa değeri 80 Bin TL olan toplam 15 Bin 722 paket kaçak sigara ele geçirildi. İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 4 ayrı çalışmada, resim tablolarının arkasına gizlenmiş vaziyette 9 bin 320 paket olmak üzere 15 Bin 722 paket kaçak sigara ele geçirildiği belirtildi.

Yapılan 4 ayrı çalışmada, D.P, Z.P, F.T, C.A ve F.B. isimli 5 zanlının yakalandığı ve yakalanan şüpheliler hakkında Sigara Kaçakçılığı yapmak suçundan yasal işlem başlatıldığı öğrenildi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Tablo İçinde Kaçak Sigara - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement