Taçi'ye Fahri Doktrora Ünvanı Verildi - Son Dakika
Güncel

Taçi'ye Fahri Doktrora Ünvanı Verildi

Taçi\'ye Fahri Doktrora Ünvanı Verildi

Arnavutluk ziyaretinde bulunan Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Hasim Taçi, başkent Tiran'da Başbakan Edi Rama ile görüştü.

13.01.2015 00:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arnavutluk ziyaretinde bulunan Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Hasim Taçi, başkent Tiran'da Başbakan Edi Rama ile görüştü. Başbakan Edi Rama, görüşmenin amacını, AB standarları çerçevesinde Kosova ile işbirliğinin geliştirmesi ve iki ülke hükümetlerin ortaklaşa toplantısı olarak belirtti.

Başbakan Edi Rama, Arnavutluk'un bundan böylede Kosova'nın, AB ve NATO üyeliği için ülkeye uluslararası arenada destek vereceklerini söyledi. Kosova Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Haşim Taçi, Başbakan Edi Rama'ya bölgede istikrar ve barışın korunmasında önemli bir unsur olan Sırbistanla diyalog hakkında bilgi verdi. Taçi, Arnavutluk'un 108 ülke tarafından tanınan Kosova'nın tanınma sürecini desteklemeye devam edeceğininden memnuniyet duyduğunu da ifade etti.

TAÇİ'YE FAHRİ DOKTORA ÜNVANI

Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Haşim Taçi, Tiran Üniversitesi tarafından Kosova halkının özgürlüğü, Kosova'nın Avroatlantik ailesine entegrasyonu ve Kosova'nın sosyal-ekonomik kalkınmasına katkıları için fahri doktora unvanı ile ödüllendirildi.

Ödülü alırken Rektör Kula'ya teşekkür eden Başbakan Yardımcısı Haşim Taçi, Paris'te düzenlenen yürüyüşe Arnavutların da katılımının önemine vurgu yaptı. Taçi, Paris'te Arnavut ulusunun toleranslık ve dayanışmasının ispatlandığını söyledi. - Kosova

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Taçi'ye Fahri Doktrora Ünvanı Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement