Tadem'lerin Yeni Dönem Kurs Kayıtları Başladı - Son Dakika
Yerel

Tadem'lerin Yeni Dönem Kurs Kayıtları Başladı

Tadem\'lerin Yeni Dönem Kurs Kayıtları Başladı

Bitlis’in Tatvan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde faaliyet gösteren Tatvan Aile Destek Merkezlerinde (TADEM) ev hanımları ve genç kızlara yönelik açılacak olan kurslar için kayıtlar başladı.

02.10.2015 11:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis'in Tatvan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde faaliyet gösteren Tatvan Aile Destek Merkezlerinde (TADEM) ev hanımları ve genç kızlara yönelik açılacak olan kurslar için kayıtlar başladı.

Açılacak olan kurslara katılmak isteyen kursiyerlerin 10 Ekim 2015 tarihine kadar gerek telefonla ve gerekse TADEM'e başvurarak kayıt yapabilecekleri belirtildi. Konu ile ilgili bilgi veren İlçe Kaymakamı Murat Erkan, TADEM bünyesinde açılacak olan 13 kurs için başvuruların alınmaya başladığını söyledi. TADEM bünyesinde bu yıl da bayanlara yönelik farklı kurslar açılarak bayanların her türlü sosyal ve kültürel açıdan gelişmesine ve mesleki alanda yeterlilik kazanmasına katkı sağlanacağını belirten Kaymakam Erkan, "İlçemizdeki ev hanımları ve genç kızlarımıza yönelik olarak ilk etapta; Kur'an-ı Kerim, okuma yazma, tel kırma, giyim, el sanatları, bilgisayar, nakış, açık lise hazırlık, adli kalem, filografi, sabun, hasta kabul ve kayıt işlemleri kurslarını açıyoruz. Bu kurslara başvurmak isteyen kursiyerler gerek TADEM 1 ve TADEM 2'yi 0434 827 50 07 – 0434 827 50 97 numaralı telefonla arayarak ve gerekse TADEM'e giderek başvurabilecekler. Kurs kayıtlarımız bu hafta itibariyle başlamış olup 10 Ekim'e kadar devam edecektir" diye konuştu. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tadem'lerin Yeni Dönem Kurs Kayıtları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement