Tahir Elçi'nin Eşi Türkan Elçi'ye Sosyal Medyadan Tehdit - Son Dakika
Güncel

Tahir Elçi'nin Eşi Türkan Elçi'ye Sosyal Medyadan Tehdit

Diyarbakır'da öldürülen Baro Başkanı Tahir Elçi'nin eşi Türkan Elçi, sosyal medyada bir polis tarafından tehdit edildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ise konuyla ilgili inceleme başlattı.

29.11.2015 17:19  Güncelleme: 18:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki saldırıda yaşamını yitiren Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi'nin eşi Türkan Elçi, sosyal paylaşım ağı Twitter'da G. E. isimli polis olduğu iddia edilen hesap tarafından tehdit edildi.

"SIRA SENDE"

Elçi'ye hakaret eden hesap kullanıcısı, Elçi'nin eşi Türkan Elçi'yi ise, "Sıra sende" diyerek tehdit etti. Yazılanların sosyal medyada paylaşılması üzerine hesap, kullanıcı tarafından kapatıldı.

İNCELEME BAŞLATILDI

Hayatını kaybeden Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi'nin eşi Türkan Elçi'yi Twitter hesabından tehdit ettiği iddia edilen polis memuru ile ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Adı geçen personelle yapılan ilk görüşmede böyle bir Twitter hesabının olmadığını beyan etmesine rağmen, hesabın adı geçen kişiye ait olup olmadığı ve içeriği ile ilgili inceleme başlatılmıştır" denildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "28.11.2015 tarihinde Diyarbakır'da PKK'lı teröristlerin gerçekleştirdiği silahlı saldırı esnasında çıkan çatışmada hayatını kaybeden Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi'nin eşi Türkan Elçi'nin, Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis olan G.E.'nin Twitter hesabından yazıldığı iddia edilen tehdit vs. konusu ile ilgili olarak; adı geçen personelle yapılan ilk görüşmede böyle bir Twitter hesabının olmadığını beyan etmesine rağmen, hesabın adı geçen kişiye ait olup olmadığı ve içeriği ile ilgili inceleme başlatılmıştır."

Tahir Elçi\'nin Eşi Türkan Elçi\'ye Sosyal Medyadan Tehdit
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tahir Elçi'nin Eşi Türkan Elçi'ye Sosyal Medyadan Tehdit - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (98)

  • Filozof: PKK ,işi proveke ediyor, polis kesinlikle bu şekilde açık tehditte bulunmaz , hesabın polise ait olduğu nereden tespit edilmiş ona bakılmalı. 68 72 Yanıtla
  • ROJ: Çakal 53 43 Yanıtla
  • derya: NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ASKERİMİZLE POLİSİMİZLE GURUR DUYUYORUZ...LEŞ PKK 38 47 Yanıtla
  • Bilal: Türkün gücünü göreceksiniz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28 56 Yanıtla
  • Bilal: Türkün gücünü göreceksiniz 25 51 Yanıtla
  • MEYA FARQİN: Görüyoruz rusyada görüyor... 20 7
  • Putinist: ABD başınıza ÇUVAL gecirirken gorduk. 12 12
  • İhlas: Allahın izniyle bir avuç müslüman Türk Türkmen dağını vermedi. Esat.iran.rusya daiş.cin hep destek veriyor. Allahın izniyle Türkün iman gücü 9 2
  • ROJ: Harekete geçtiyimiz leşlerinizi yiyiyerek beslenecez umarım ne demek istediyimi anlarsın (Ölüm Fedai leri) (acı duymayacaksınız ) 9 2
  • azem21: kim les kim mazlum allah bilir soylemekle olsa herkes birsey olur 1 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement