Tahkim Kurulu Samsunspor'un İtirazını Reddetti - Son Dakika
Spor

Tahkim Kurulu Samsunspor'un İtirazını Reddetti

Tahkim Kurulu, Samsunspor’un deplasmanda oynadığı 1461 Trabzon maçının son dakikasında gördüğü kırmızı kart nedeniyle 3 maç ceza alan Famoussa Kone için Samsunspor’u yaptığı itirazı reddetti.

08.10.2015 22:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tahkim Kurulu, Samsunspor'un deplasmanda oynadığı 1461 Trabzon maçının son dakikasında gördüğü kırmızı kart nedeniyle 3 maç ceza alan Famoussa Kone için Samsunspor'u yaptığı itirazı reddetti.

TFF Tahkim Kurulu'ndan yapılan açıklamada, "Samsunspor Spor Kulübü futbolcusu Famoussa Kone'nin PFDK'nın 01.10.2015 tarihli ve E.2015-2016/152, 2015-2016/192 sayılı kararına itirazı incelendi. İtirazın süresinde olduğu, gerekli harcın yatırıldığı görüldü. Müsabaka görüntüleri de izlenmek suretiyle tüm dosya kapsamı dikkate alınarak yapılan müzakere neticesinde, PFDK'ca Samsun Spor Kulübü futbolcusu Famoussa Kone'ye, rakip takım futbolcusuna yönelik şiddetli harekette bulunması nedeniyle FDT'nin 43. ve 35/4. maddeleri uyarınca 3 resmi müsabakadan men ve 6 bin 500 TL para cezası verilmesinde sübut, hukuki nitelik ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından, itirazın reddine, cezanın onanmasına, oybirliği ile, Kurulumuzun yaptırımın ertelenmesine ilişkin kararlarında ve FDT'nin 102. maddesinde belirtilen şartları taşımadığı anlaşıldığından Samsun Spor Kulübü futbolcusu Famoussa Kone'nin 'yaptırımın ertelenmesi' talebinin reddine, oybirliği ile karar verildi" denildi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Tahkim Kurulu Samsunspor'un İtirazını Reddetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement