Tahliye Edilen Aytaç Durak Cezaevinden Çıktı - Son Dakika
Güncel

Tahliye Edilen Aytaç Durak Cezaevinden Çıktı

İçişleri Bakanlığı'nca Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan ve belediye arsasının satışıyla ilgili tutuklu olarak yargılandığı davanın ilk duruşmasında tahliyesine karar verilen Aytaç Durak ile birlikte 3 kişi...

07.02.2012 16:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İçişleri Bakanlığı'nca Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan ve belediye arsasının satışıyla ilgili tutuklu olarak yargılandığı davanın ilk duruşmasında tahliyesine karar verilen Aytaç Durak ile birlikte 3 kişi cezaevinden çıktı.

Adana 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nin, "ihaleye fesat karıştırma" davasında Aytaç Durak ile birlikte damadı Bekir Cavcav, eski Büyükşehir Belediyesi Sekreteri Hasan Gülşen ile Durak İnşaat çalışanı Atilla Kuzucu hakkında verdiği tahliye kararı sonrası sanıkların yakınları ve sevenleri Adana E Tipi Kapalı Cezaevi önünde toplandı. Cezaevinden çıkışta oğlu Gökhan Durak ve sevenleri tarafından çiçeklerle karşılanan Durak'a sevgi gösterilerinde bulunuldu.

Aytaç Durak, burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, bazı ajansların haberlerinde kendisinden eski belediye başkanı olarak söz edildiğini belirterek, "Ama ben halk tarafından seçilen Adana Büyükşehir Belediye Başkanıyım. Bazı iddialardan dolayı İçişleri Bakanlığı haklı olarak soruşturmanın selameti açısından beni görevden uzaklaştırdı. Ben seçilmiş bir belediye başkanıyım. 22 aydır halkımız, vatandaşımız sabrettiği için bir taşkınlık çıkarmadığı için onlara çok teşekkür ediyordum" dedi.

Kendisinin cezaevinde bulunmasına sebep olan mahkemenin basit bir ihale olduğunu ifade eden Durak, "Bu ihaleye herkes girebilir. Birileri ihaleye girmiş almış. Burada herhangi bir kasıt yok. İhalede ne yapılması gerekiyorsa yapılmıştır" diye konuştu.

Daha sonra aracına binen Durak, sevenlerinin sevgi gösterileri arasında evine gitti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tahliye Edilen Aytaç Durak Cezaevinden Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement