Tahliye Olduktan Sonra Hayvancılık Yapacaklar - Son Dakika
Güncel

Tahliye Olduktan Sonra Hayvancılık Yapacaklar

Tahliye Olduktan Sonra Hayvancılık Yapacaklar

Bursa’nın İnegöl ilçesinde denetimli serbestlikten yararlanan hükümlülerin meslek sahibi olarak topluma kazandırılması için Ziraat Odası öncülüğünde açılan kurslar devam ediyor.

19.05.2016 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın İnegöl ilçesinde denetimli serbestlikten yararlanan hükümlülerin meslek sahibi olarak topluma kazandırılması için Ziraat Odası öncülüğünde açılan kurslar devam ediyor.

İnegöl Ziraat Odası, Halk Eğitim Merkezi ve Denetimli Serbestlik Şube Müdürlüğü tarafından denetimli serbestlikten yararlanan hükümlülere yönelik tarım eğitimleri sürüyor. Geçtiğimiz aylarda bahçe teknikleri kursunu tamamlayan 35 kursiyer, ikinci eğitim olan küçükbaş hayvan yetiştiriciliği kursuna katıldı. İnegöl Adalet Sarayı çok amaçlı salonunda kursiyer hükümlülere küçükbaş hayvan yetiştiriciliği konusunda eğitimler verildi. Eğitimlere 35 kursiyer katıldı.

Denetimli Serbestlik Şube Müdürü Hasan Çini, "Hükümlü arkadaşlarımızın topluma kazandırılması için çalışıyoruz. Cezaevinden tahliye olduktan sonra üretime katılacaklar. 35 mahkum eğitim alıyor. Çiftçilik yaparak iş sahibi olmalarının önünü açan bir çalışma. Geçtiğimiz aylarda ilkini düzenlediğimiz kursların ikincisini gerçekleştiriyoruz" dedi.

Daha sonra 35 hükümlü kursiyere belgeleri takdim edildi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tahliye Olduktan Sonra Hayvancılık Yapacaklar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement