Tahmazoğlu Başbakan Binali Yıldırım ile Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Tahmazoğlu Başbakan Binali Yıldırım ile Bir Araya Geldi

Tahmazoğlu Başbakan Binali Yıldırım ile Bir Araya Geldi

Bazı proje çalışması için Ankara’ya giden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Başbakan Binali Yıldırım ile bir araya geldi.

13.10.2016 17:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bazı proje çalışması için Ankara'ya giden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Başbakan Binali Yıldırım ile bir araya geldi. Yıldırım'a yaptığı hizmetler ve projeler hakkında bilgiler vererek, belediye başkanları ile bir toplantı yapılması talebinde bulundu. Tahmazoğlu, aynı gün Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'i de makamında ziyaret etti.

Şahinbey İlçesi'nin bazı projelerini takip etmek üzere Ankara'ya giden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Grup toplantısı çıkışında Başbakan Binali Yıldırım ile görüştü. Yıldırım'a yaptığı hizmetler ve projeler hakkında kısa bilgiler veren, belediye başkanları ile bir toplantı yapılması talebinde bulunan Tahmazoğlu, aynı gün Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'i de ziyaret etti. Bazı temaslarda bulunmak üzere Ankara'ya giden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Başbakan Binali Yıldırım ve AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ile görüşerek, yaptığı çalışmalarla ilgili olarak bilgi verdi.

Başbakan Yıldırım, öneriye sıcak baktı

Başbakan Binali Yıldırım ile grup toplantısı çıkışında yaptığı görüşmede ilçede gerçekleştirdiği büyük projeleri anlatan Tahmazoğlu, " Başbakanımız Milletvekilleriyle bir toplantı yapmıştı. Aynı toplantının belediye başkanlarıyla da yapılmasını talep ettik. Başbakanımız bu öneriye sıcak baktı. Önümüzdeki süreçte yapılabilir" dedi.

Bakan Şimşek Gaziantep'e gelecek

Ankara'da Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'i de ziyaret eden Tahmazoğlu, Gaziantep'e desteğini esirgemeyen Mehmet Şimşek ile bölge ile ilgili değerlendirmelerde bulunduklarını belirterek, "Gaziantep'e önemli hizmetleri olan Başbakan Yardımcımız Mehmet Şimşek ile Batman ve Gaziantep başta olmak üzere bölge illerini konuştuk. İlçemizin yatırımları, projeleri ve sorunları hakkında bilgi verdim. Yakın bir zamanda Gaziantep'e geleceklerini söyledi. Çok verimli bir görüşme oldu" şeklinde konuştu.

Tahmazoğlu, Gaziantep'in Ankara'da her kademe de güçlü bir şekilde temsil edildiğini ve bunun kentin hizmetlerine olumlu katkılar sağladığını da sözlerine ekledi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tahmazoğlu Başbakan Binali Yıldırım ile Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement