Tahmazoğlu: "Demokrasi Nöbetimiz Devam Ediyor" - Son Dakika
Yerel

Tahmazoğlu: "Demokrasi Nöbetimiz Devam Ediyor"

Tahmazoğlu: "Demokrasi Nöbetimiz Devam Ediyor"

Darbecilere karşı ilk andan itibaren en sert bir şekilde tepki veren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, vatandaşlarımızla Demokrasi Meydanı’nda Milli İrade için nöbet tutmaya devam ediyor.

18.07.2016 16:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Darbecilere karşı ilk andan itibaren en sert bir şekilde tepki veren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, vatandaşlarımızla Demokrasi Meydanı'nda Milli İrade için nöbet tutmaya devam ediyor.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, günlerdir vatandaşla birlikte Demokrasi nöbetini sürdürüyor. Gaziantep'in şehitleri Özel Harekat Polisleri Mehmet Demir ve Seyit Ahmet Çakır'ın ailelerini ziyaret eden Tahmazoğlu, şehit ailelerinin ihtiyaçları ile yakından ilgilendi. Tahmazoğlu ayrıca sabah namazında Ulu Camide ve Demokrasi Meydanı'nda Milli İrade nöbeti tutan vatandaşlara çorba dağıtımında bulunurken vatandaşların, polislerin ve görevlilerin, öğle ve akşam yemekleri Şahinbey Belediyesi tarafından karşılanmaya devam ediyor.

Tahmazoğlu kendi elleri ile vatandaşa yemek dağıttı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Demokrasi Meydanı'nda vatandaşın tüm ihtiyaçları ile yakından ilgilendi. Vatandaşın yemeğini kendi elleriyle dağıtan Tahmazoğlu, uykusuz ve yorgun yaşanabileneceğini, ama vatansız yaşanamayacağını belirterek, "Demokrasi nöbetimiz sonuna kadar devam edecek. Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız meydanlara gelmeyin diyene kadar gündüz çalışacağız, gece nöbet tutacağız. Halkımızın göstermiş olduğu bu tavır çok saygın bir duruştur. Bu duruş tek bir kesimin ve tek bir grubun duruşu değildir. Bu duruş, Türk milletin beraberce ve kahramanca duruşudur. Fikir ayrılıkları ve görüşler bir kenara bırakılarak milletimiz vatanına, bayrağına sahip çıkmıştır. Tarihe geçecek bir zafer yaşadık. Fakat rehavete kapılmayalım. Bu olay son 200 yılın en büyük hadiselerinden biridir. Bu hafta çok hassas bir süreçtir. Sayın Cumhurbaşkanımız Başkomutanımız Milletimizin Lideri Recep Tayyip Erdoğan ne zaman meydanlardan ayrılın derse o zaman ayrılacağız. Asla Milli İrade nöbetinden ayrılmıyoruz. Tüm ihtiyaçlarınıza cevap vereceğiz. Allah milletimizin yardımcısı olsun. Bu alçakları muvaffak etmesin" dedi.

"Gazi şehrimizin demokrasi şehitlerine sahip çıktı"

Tahmazoğlu Ankara Gölbaşı'nda şehit edilen Gaziantepli Özel Harekat Polisleri Mehmet Demir ve Seyit Ahmet Çakır'ın ailelerine sahip çıktı. Şahinbey İlçesinde ikamet eden şehitlerimizin ailelerine metanet verip onların acılarını paylaştı. Milleti için demokrasi için şehit olduğunu ve onların makamlarının ali olduğunu belirten Tahmazoğlu ailelerin ihtiyaçlarının karşılanması talimatını verdi. Karataş'ta ikamet eden şehidimiz Mehmet Demir'in ailesinin ikamet ettiği evinin önündeki taziye hazırlıklarıyla bizzat ilgilendi. Güneykent mahallesinde ikamet eden Seyit Ahmet Çakır'ın ailesinin taziyeleri kabulü için Şehit Adnan Öztürk taziye evinde hazırlıklar yapıldı.

Ulu Camiinde kılınan şehidimizin cenaze namazı için Şahinbey Belediye ekipleri alanda hazırlık yaptı. Ses sitemi kurarak, su ve bayrak dağıtımına devam edildi.

"Yemek ve çorba dağıtımı devam ediyor"

Sabaha kadar milli irade nöbeti tutan binlerce vatandaşa ve polise Demokrasi Meydanında ve Ulu Camii'nde sabah namazından sonra çorba ikram edildi. Bunun yanında öğle ve akşam yemekleri ile çay ve su servisi vatandaşlarımıza ve görevlilere ikram edilmeye devam edildi.

Ayrıca gün boyu binlerce vatandaşımıza Demokrasi Meydanı ve Şahinbey Belediyesi Hizmet binasından bayrak dağıtımı yapıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tahmazoğlu: 'Demokrasi Nöbetimiz Devam Ediyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement