Tahmazoğlu'ndan Eğitime Destek - Son Dakika
Yerel

Tahmazoğlu'ndan Eğitime Destek

Tahmazoğlu\'ndan Eğitime Destek

Şahinbey Belediyesi tarafından Cengiz Topel Ortaokulu’na yaptırılan Çok Amaçlı Toplantı Salonu’nun açılışı Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu tarafından yapıldı.

10.05.2016 11:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şahinbey Belediyesi tarafından Cengiz Topel Ortaokulu'na yaptırılan Çok Amaçlı Toplantı Salonu'nun açılışı Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu tarafından yapıldı.

Birçok okula destekte bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Cengiz Topel Ortaokulu'na yaptırılan Çok Amaçlı Toplantı Salonu'nun açılış törenine katılarak öğrencilerle bir araya geldi.

Mehmet Tahmazoğlu, belediyelerin asli görevleri arasında olmamasına rağmen eğitime tam destek verdiklerini belirterek, "Amacımız eğitim yuvası olan okullarımızın fiziki eksikliklerini tamamlamaktır. Bu belediyemizin asli görevleri arasında olmamasına rağmen, eğitimi ne kadar önemsediğimizi gösteriyor. Dinimizin ilk emri de Oku'dur. Bu nedenle öğrencilerimizin bu dini vecibeyi yerine getirmeleri için ne kadar güzel ortamlar hazırlarsak ülkemizin ve çocuklarımızın geleceği açısından o kadar iyi bir yatırım olur" dedi.

Tahmazoğlu konuşmasının ardından öğrencilerle soru cevap şeklinde sohbet etti. Sohbet esnasında öğrencilere tavsiyelerde bulunan Tahmazoğlu, "Çok çalışın ve gayretli olun. Hiçbir şeyden yılmayın. Benim param yok, ailem fakirdir gibi hiçbir bahanenin arkasına saklanmadan, azmederek çalışın ve başarın" diye konuştu.

Öğrencilerle yapılan sohbetin ardından Cengiz Topel Ortaokul Müdürü Halil Bahar tarafından Başkan Mehmet Tahmazoğlu'na teşekkür plaketi takdim edildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tahmazoğlu'ndan Eğitime Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement