Tahmazoğlu Şehittin Ailesini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Tahmazoğlu Şehittin Ailesini Ziyaret Etti

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, şehit düşen Astsubay Mehmet Yalçın Nane'nin yeni doğum yapan eşi Seher Nane'yi ziyaret etti.

14.08.2015 10:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, şehit düşen Astsubay Mehmet Yalçın Nane'nin yeni doğum yapan eşi Seher Nane'yi ziyaret etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Tahmazoğlu eşi Elif Tahmazoğlu ile birlikte, 20 gün önce Kilis'in Elbeyli ilçesinde terör örgütü DAEŞ'in açtığı ateş sonrası şehit olan Astsubay Mehmet Yalçın Nane'nin yeni doğum yapan ve bir erkek çocuk dünyaya getiren Seher Nane'yi ziyaret etti.

Şehit eşi Seher Nane, Tahmazoğlu'ndan dünyaya gözlerini yeni açan oğlunun ismini koymasını rica etti.

Şehit eşini kırmayan Tahmazoğlu, küçük bebeği kucağına alarak kulağına önce ezan okudu. Ezan sonrasında ise bebeğe şehit babasının ismi olan Mehmet Yalçın ismini koydu. Tahmazoğlu, bebeğin kulağına ismini söylerken, şehidin yakınları ise gözyaşlarını tutamadı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Tahmazoğlu, Şehit Mehmet Yalçın Nane'nin ailesinin yanında olacaklarını belirterek "Şehidimizin değerli eşlerini ve çocuğunun sağlıklı olduklarını gördük, mutlu olduk. Rabbim vatana, memlekete bağışlasın, inşallah hayırlı uzun ömürlü bir evlat olur. Şehidimizin eşi çocuğuna ismini koymamızı rica etti. Biz de çocuğun ismini koyduk. Zaten kendileri de daha önceden karar vermişler, şehidimizin ismi bundan sonra çocuğunda yaşayacak. Çocuğumuzun ismi Mehmet Yalçın Nane oldu" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tahmazoğlu Şehittin Ailesini Ziyaret Etti - Son Dakika


Advertisement