Tahmazoğlu Yetimlerle Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Tahmazoğlu Yetimlerle Bir Araya Geldi

Tahmazoğlu Yetimlerle Bir Araya Geldi

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehreküstü Konakları’nda iftar yemeğinde yetim aileleriyle bir araya geldi.

22.06.2016 15:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehreküstü Konakları'nda iftar yemeğinde yetim aileleriyle bir araya geldi.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Dünya Yetimler Günü nedeniyle Şehreküstü Konakları'nda yetim ailelerini ağırladı. Şahinbey Belediyesi kendi bölgesinde bulunan yetimlere ulaşarak yetim ve ailelerini iftara davet etti.

Şehreküstü Konakları'nda yetimlerle bir araya gelen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yetim aileler ile birlikte iftar yaptı. Tahmazoğlu, ailelerle yakından ilgilenerek sohbet ederek, sıkıntılarını dinledi.

HEM İNSANİ HEM DİNİ BOYUTU VAR

Yetimlere sahip çıkılması gerektiğini belirten Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Şahinbey Belediyesi olarak kendi bölgemizdeki yetim aileleri ağırladık. Dünya Yetim Günü olması sebebiyle Şehreküstü Konaklarımızda Yetim ailelerimiz ile birlikte iftar açtık. Bol bol sohbet ettik, güzel ve duygu dolu yaşadık. Peygamberimizin (S.A.V.) dediği gibi 'Bir yetimin başını okşayana okşadığı saç sayısı kadar sevap' olduğu ifade edilmektedir. 'Bir sofrasında yetim bulunduran, yetimlere sahip çıkanın cennette kendisi ile birlikte olacağı' ifade ediliyor. Dolayısıyla yapmış olduğumuz iş hem insani boyut hem dini boyuttan baktığımız zaman hem dünya hem ahiret bakımından faydalı bir iş" diye konuştu.

İftar programının ardından aileler ve çocuklar Tahmazoğlu ile birlikte fotoğraf çektirdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tahmazoğlu Yetimlerle Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement