Tahsin Babaş'tan Yol İş Sendikasına Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Tahsin Babaş'tan Yol İş Sendikasına Ziyaret

Tahsin Babaş\'tan Yol İş Sendikasına Ziyaret

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş, Türkiye Yol-İş Sendikası Kastamonu 1 ve 2 Nolu Şubesini ziyaret etti.

16.01.2014 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş, Türkiye Yol-İş Sendikası Kastamonu 1 ve 2 Nolu Şubesini ziyaret etti. İlk olarak Yol-İş Sendikası 1 Nolu Şube Başkanı Mehmet Çelik'i ziyaret eden Tahsin Babaş, Kastamonu'ya yapmayı planladıkları projeler hakkında detaylı bilgiler verdi. Ziyaretinde, Karayollarında, Devlet Su İşlerinde, İl Özel İdaresinde ve diğer kurumlarda çalışan bütün işçilerin sorunlarına çözüm yolu arayacağını söyleyen Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş, işçilerin hakkını sonuna kadar koruyacaklarını belirtti. Tahsin Babaş, "Bu konuda üzerimize düşen ne varsa yerine getireceğiz. Onların sorunu bizim sorunumuzdur. Bu konuda her türlü çalışmanın içerisinde yer alacağız" dedi.

BENİM MESLEĞİM BELEDİYECİLİKTİR

Kastamonu Belediyesi'nde 25 yıldır çeşitli kademelerde görev yaptığını ve son olarak KASKİ ile Fen İşleri Müdürlüğü görevinde bulunduğunu hatırlatan Tahsin Babaş, "Bu yüzden benim mesleğim belediyeciliktir. 25 yıldır belediyede çalışarak halka hizmeti düstur edindim. Belediyecilik dışında başka bir mesleğim olmadı" diye konuştu.

PROJELERİMİZE ADAYLARIMIZIN DESTEK VERMESİ BİZİ SEVİNDİRDİ

Belediyecilik yıllarında şehri çok iyi tanıdığını ve bu yüzden sorunlarını iyi bildiğini açıklayan Tahsin Babaş, şöyle konuştu: "Şehrimizin sorunlarına yönelik çözüm yollarını çok iyi biliyorum. Aday adaylığı sürecinde bile şehrin trafiğine yönelik çözüm önerilerim ve projelerim oldu. Bu konuda çeşitli çözüm yolları sundum. Hatta üzerinde düşünülmüş, planlanmış projeler hazırladım. Çünkü her geçen gün gelişen ve artan araç trafiğine bir çözüm yolu bulmak zorundayız. İlk olarak kısa vadede şehrin muhtelif yerlerine katlı otoparklar yapacağız. Bu yapılacak otoparkların yerlerini dahi belirledik. Bunun dışında Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile görüşerek, riskli bina statüsü taşıyan 23 Ağustos Ortaokulu'nun altını otopark haline getireceğimizi söyledik. Bunların sayesinde kısa vadede ana yol üzerindeki parklanmaya çözüm bulmuş olacağız. Bu söylemlerimizi şimdi diğer belediye başkan adaylarımız dillendirmeye başladı. Bu bizim şehrin sorunlarına yönelik sunduğumuz çözüm yollarının doğruluğunu göstermiş oluyor. Her adayımızın projesine ve görüşüne saygılıyım. Trafik sorununa yönelik hazırladığımız bu projelerimizin diğer adaylarımız tarafından konuşulması ve kamuoyuna aktarılması bizleri son derece sevindirdi. Hazırladığımız bu projeleri destekler mahiyette yaptıkları açıklamalarla dillendirmeleri bizleri mutlu etti. Biz, zaten adaylarımızı rakip olarak değil tamamen kendimiz gibi hizmet yarışçısı olarak görüyoruz. Ben, bu konuda kendilerine teşekkür ediyorum"

HALKIMIZIN KALKINMASI YÖNETİCİLERİN ASLİ GÖREVİDİR

Bir şehirde istihdamın son derece önemli olduğuna değinen Tahsin Babaş, bu kapsamda istihdama yönelik projeler hazırladıklarını belirterek, "Vatandaşımızın kalkınmasını sağlamak bizim gibi yöneticilerin asli görevidir. Şehrimizin bu konudaki sorunlarını biliyoruz ve çözümü içinde çeşitli projeler hazırladık. İnşallah, halkımız bize yetki vermesi durumunda hazırladığımız bu projeleri hemen hayata geçirmek için çalışma başlatacağız" diye konuştu.

BELEDİYE, ŞEHRİN SORUNLARINA ÇÖZÜM BULAMADI

Geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısında MHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Hayati Hamzaoğlu'nun AK Parti Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş'ın Kırık Barajı hakkındaki açıklamalarına tepki göstermesine bir anlam veremediğini ifade eden AK Parti İl Başkanı Av. Metin Çelik, "Belediye başkanlığına aday birisi, Kastamonu'nun sorunları hakkında konuşamayacak mı? Bunun için bir çalışma yapamayacak mı? Sayın Tahsin Babaş'ın, hazırladığı dosyayı, muhtarlarla birlikte Ankara'ya giderek Sayın Başbakana sunması ve bu konuda destek istemesi neden teşkilatımıza, milletvekillerimize hakaret olsun. Bu konunun çözümü için çalışma yapmasının bizler açısından, milletvekillerimiz açısından, teşkilatımız açısından hiçbir sorunu yoktur. Hatta teşkilatımız ve milletvekillerimiz, şehrin sorunlarına çözüm olacak her türlü çalışmasında Sayın Tahsin Babaş'ın her zaman sonuna kadar arkasındadır. Aksine Kastamonu'nun sorunları hakkında mevcut belediye başkanı şimdiye kadar ne yaptı, hangi sorun için çözüm sundu?" açıklamasında bulundu.

Yol-İş Sendikası 1 Nolu Kastamonu Şube Başkanı Mehmet Çelik ise, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ardından Babaş ve Çelik ile beraberindekiler, Yol-İş Sendikası 2 Nolu Şube Başkanı Sadık Düzgün'ü ziyaret etti. Projeler hakkında detaylı bilgi alan Düzgün, "Sayın Tahsin Babaş'ın hazırlamış olduğu projeler gerçekten çok güzel. Şehri çok iyi tanıyan ve çözüm yollarını bilen birisidir. Bu konuda çalışmış ve kafa yormuşa benziyor. Kendisini kutlar, başarılar dileriz" dedi.

Ziyarette Babaş'a AK Parti İl Başkanı Av. Metin Çelik ile partililer eşlik etti. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tahsin Babaş'tan Yol İş Sendikasına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement