Takımın Moral Motivasyonunu Ön Plana Alan Beşiktaş'ın Hocası Savunma, Orta Saha ve Forvette Yeni... - Son Dakika
Güncel

Takımın Moral Motivasyonunu Ön Plana Alan Beşiktaş'ın Hocası Savunma, Orta Saha ve Forvette Yeni...

Takımın Moral Motivasyonunu Ön Plana Alan Beşiktaş\'ın Hocası Savunma, Orta Saha ve Forvette Yeni...

Takımın moral motivasyonunu ön plana alan Beşiktaş'ın hocası savunma, orta saha ve forvette yeni arayışlar peşindeŞenol Güneş'in başağrısı!FAİK GÜRSES / İSTANBUL,Dinamo Kiev yenilgisi ile tarihi bir fırsatı kaçıran Beşiktaş, yarın karşılaşacağı Bursaspor maçına odaklandı.

09.12.2016 15:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Takımın moral motivasyonunu ön plana alan Beşiktaş'ın hocası savunma, orta saha ve forvette yeni arayışlar peşinde

Şenol Güneş'in başağrısı!

FAİK GÜRSES/ İSTANBUL,

Dinamo Kiev yenilgisi ile tarihi bir fırsatı kaçıran Beşiktaş, yarın karşılaşacağı Bursaspor maçına odaklandı. Teknik direktör Şenol Güneş, Quaresma'nın yokluğunda yeni arayışlara girerken, maça değişik bir kurgu ile çıkmayı planlıyor. Tosiç'in son maçlarda form düşükülğü göstermesi üzerine Marcelo - Rhodolfo ikilisine stoperde yer vermesi, Tosiç'i solbeke çekmesi ilk uygulama olarak gösteriliyor. Sağbekte ise Gökhan Gönül görev yapacak. Atiba - Oğuzhan ikilisini defansın önüne çekmeyi planlayan Güneş, 10 numara pozisyonunda yeniden Tolga'ya forma vermesi olası bir durum. Bir başka planda Gökhan İnler ile Atiba'nın ön liberoda yer alma düşüncesi. Cezalı Quaresma'nın yerine üç aday var; Olcay, Kerim ve Cenk. Şayet bu üçlüden biri oynarsa Aboubakar'da önlerinde tek santrfor olarak görev yapacak.

BU ON BİRE KAFA YORUYOR

İşte Şenol Güneş'in Bursaspor maçı öncesinde kafa karıştıran on biri: "Fabri-Gökhan Gönül-Marcelo, Rhodolfo-Tosiç-Adriano-Atiba, Oğuzhan (Gökhan İnler)-Tolgay-Olcay (Cenk), Aboubakar."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Takımın Moral Motivasyonunu Ön Plana Alan Beşiktaş'ın Hocası Savunma, Orta Saha ve Forvette Yeni... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement