Takımının Ligde Kalma Sevincini Yaşayamadı - Son Dakika
Spor

Takımının Ligde Kalma Sevincini Yaşayamadı

Takımının Ligde Kalma Sevincini Yaşayamadı

Dün gece Adana Demirspor ile oynanan maç sonunda PTT 1. Lig’de kalmayı garantileyen Şanlıurfaspor Kulübü’nün Başkanı Fethi Şimşek’in kayınvalidesi bu sabah hayatını kaybetti.

15.05.2016 13:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dün gece Adana Demirspor ile oynanan maç sonunda PTT 1. Lig'de kalmayı garantileyen Şanlıurfaspor Kulübü'nün Başkanı Fethi Şimşek'in kayınvalidesi bu sabah hayatını kaybetti.

Dün gece Adana Demirspor ile oynanan maç sonunda PTT 1. Lig'de kalmayı garantileyen Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Fethi Şimşek, Vali İzzetin Küçük ile birlikte sahaya inerek sevincini taraftarla paylaşmıştı. Futbolcularla birlikte GAP Vadisi Spor Tesisleri'ne giderek futbolcu ve teknik heyeti kutlayan Şimşek'in sevinci yarım kaldı. Fethi Şimşek'in kayınvalidesi Ayşe Öncel'in bu sabaha karşı vefat ettiği öğrenildi.

Cenazesi bugün ikindi namazına müteakiben Harrankapı Camii'nde kılınacak namazın ardından Harrankapı Öncel aile mezarlığına defnedilecek. Öncel'in taziyesinin pazartesi gününden itibaren Abdurrahman Yavuz taziye evinde yapılacağı belirtildi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Takımının Ligde Kalma Sevincini Yaşayamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement