Takımlar hazır, tüm Türkiye hazır! - Son Dakika
Güncel

Takımlar hazır, tüm Türkiye hazır!

Fransa'da düzenlenecek Avrupa Futbol Şampiyonası EURO 2016, 1 ay boyunca TRT 1 ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak.

04.06.2016 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Deneyimli Spor Spikerleri, TRT 1 ekranlarında maçları yorumlayacak!

Formalar hazır, heyecan dorukta ve beklenen an geldi. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetimindeki millilerimiz kararlı ve son oynanan Karadağ maçındaki mesajı tüm ay yıldızlı yüreklere hissettirdiler: "Biz Bitti Demeden Bitmez".

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in nihai kadroyu 23 kişiye indirmesiyle A Milli Futbol takımımızın kadrosu da belirlenmiş oldu. Karadağ maçında sonradan oyuna giren ve oyun stili ile tüm Türkiye'nin beğenisini toplayarak adını son 23 kişi arasına yazdıran 18 yaşındaki genç yetenek Emre Mor, A Millerimizin en sürpriz ismi olmayı başardı.

Avrupa Futbol Şampiyonası bu sene nefes kesen bir organizasyona sahne olacak. Fransa'da düzenlenecek olan Şampiyona için Fransız yetkililer olağanüstü önlemler alırken, turnuva 10 Haziran- 10 Temmuz tarihleri arasında, 1 ay boyunca TRT 1 ekranlarından şifresiz olarak naklen yayınlanacak.

TRT 1 ekranlarında futbola doyacak olan futbolseverler, 24 takımın katıldığı turnuvayı 1 ay boyunca TRT 1 ekranlarında şifresiz olarak izleyebilecekler. Dev turnuvada, Fatih Terim'in yönettiği A Milli Takımımız, D Grubu'nda İspanya, Çek Cumhuriyeti ve Hırvatistan ile mücadele edecek. Tüm yürekleri yanında hisseden A Milliler, ilk maçını 12 Haziran saat 16.00'da Hırvatistan ile oynayacak.

Büyük heyecana sahne olacak Avrupa Futbol Şampiyonası'nın açılışı ve ilk maçı 10 Haziran 2016 Cuma günü Fransa- Romanya karşılaşması ile başlayacak. Fransa'nın Saint-Denis şehrinde bulunan Stade de France'da oynanacak karşılaşma, canlı olarak saat 21.45'de TRT 1 ekranlarından yayınlanacak. Karşılaşma öncesi saat 21.15'te EURO 2016 ÖZEL programı ile yorumlar ve tahminler ekrana gelecek.

11 Haziran 2016 Cumartesi günü saat 16.00'da Arnavutluk- İsviçre karşılaşması ve aynı gün saat 22.00'de İngiltere-Rusya karşılaşması yine özel yorum ve sunumlarla TRT 1 ekranlarında olacak. Avrupa Futbol Şampiyonası maçları, 12 Haziran 2016 Pazar günü saat 16.00'da Türkiye-Hırvatistan karşılaşması ve aynı gün saat 22.00'de Almanya- Ukrayna karşılaşması ile devam edecek.

Deneyimli Spor Spikerleri, TRT 1 ekranlarında maçları yorumlayacak!

Hüseyin Ersin Düzen, Yalçın Çetin, Levent Özçelik, Erdoğan Arıkan, Kemal Kerem Öncel, Alper Bakırcıgil ve Himmet Hünkar Mutlu gibi deneyimli Spor Spikerleri, TRT 1 ekranlarında maçları anlatacak ve yorumlayacak. İstanbul'dan katılan konuklar Cüneyt Kıran, Alp Pehlivan, Serkan Akcan Melih Gümüşbıçak, Ali Gültiken olurken Oğuz Çetin, Serdar Dayat ve Hikmet Karaman, Fransa'dan konuk olarak katılacak.

Maç Öncesi, Devre Arası ve Maç Sonrası özet ve yorumcuları ise Yusuf Kenan Çalık, Giray Bulak ve İlker Yağcıoğlu olacaklar. Futbol heyecanına ortak olmak ve maçları şifresiz olarak izlemek için yıllardır süren geleneğinizi bozmayın ve TRT1 ekranlarında olmaya devam edin.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Takımlar hazır, tüm Türkiye hazır! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement