Takla Atan Otomobil Metrobüse Çarptı: 3 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Takla Atan Otomobil Metrobüse Çarptı: 3 Yaralı

İstanbul D-100 karayolunda takla atan bir otomobil metobüse çarptı.

23.04.2015 19:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul D-100 karayolunda takla atan bir otomobil metobüse çarptı. Faciadan dönülen kazada araçta bulunan 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre kaza, saat 18.00 sıralarında D-100 Sefaköy mevkiinde meydana geldi. Topkapı yönüne seyir halinde bulunan bir otomobil Sefaköy rampasından aşağı doğru inerken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle takla attı. Metrobüs yoluna giren otomobil Avcılar yönüne doğru seyir haklinde bulunan bir metrobüse çarparak durabildi.

Kazada takla atan araçta bulunan 3 kişi yaralanırken şans eseri faciadan dönüldü. Metrobüste bulunan yolculardan yaralanan olmazken metrobüs seferleri bir süre yapılamadı. Seferlerin aksamasıyla yolda kalan vatandaşlar metrobüs yolunda yürüdü.

Takla atan araç çekici yardımı ile kaldırılırken metrobüs ise sürücüsü tarafından kullanılarak kaza bölgesinden uzaklaştırıldı.

Yolun açılmasının ardından seferle normale dönerken polis ekipleri kazaya ilişkin soruşturma başlattı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Takla Atan Otomobil Metrobüse Çarptı: 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Altun: 31 Mart 2024 yerel seçimleri Türkiye'nin demokrasi yolculuğunda önemli bir kilometre taşı
    16:08 Altun: 31 Mart 2024 yerel seçimleri Türkiye'nin demokrasi yolculuğunda önemli bir kilometre taşı

    Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, yerel yönetimlerin belirlenmesi amacıyla pazar günü yapılacak seçimler dolayısıyla kaleme aldığı ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) medyasında geniş yer bulan "Türkiye'de Mahalli İdareler Seçimleri" makalesinde, "31 Mart 2024...

  • Rize'de Mahkeme, Deterjana Dayanaklı Olmayan Mutfak Tezgahı İçin Ayıplı Mal Kararı Vermedi
    16:08 Rize'de Mahkeme, Deterjana Dayanaklı Olmayan Mutfak Tezgahı İçin Ayıplı Mal Kararı Vermedi

    Rize'de yaşayan bir vatandaşın deterjana dayanaklı olmayan mutfak tezgahı nedeniyle açtığı davada mahkeme, tezgahın ayıplı mal olmadığı kararını verdi. Mahkeme, tezgahta kullanılan mermerin sıradan deterjanlarda dahi yüzeyinin bozulabilecek taşlardan olduğunu ancak kullanım hatasından kaynaklı bu duruma geldiği tespitiyle davanın reddine hükmetti.

  • Konya'da çiftçilere sertifikalı fasulye tohumu dağıtılıyor
    16:07 Konya'da çiftçilere sertifikalı fasulye tohumu dağıtılıyor

    Konya'nın 10 ilçesinde "Kuru Fasulye ile Bahar Projesi" kapsamında çiftçilere 58 bin 700 kilo sertifikalı fasulye tohumu dağıtılıyor.

  • CEM Vakfı, AİHM'in kararlarının uygulanmasını istedi
    16:07 CEM Vakfı, AİHM'in kararlarının uygulanmasını istedi

    CEM Vakfı, Alevi-Bektaşi Kültür ve Cemevi Başkanlığı'nın AİHM'in bağlayıcı olarak hükmettiği 5 maddeyi uygulamasını talep etti. Vakıf, Alevilik'in resmi inançlar grubu içinde olduğunu ve devletin himayesi altında olduğunu belirtti. Ayrıca, devletin Alevilik ile ilgili yapması gerekenleri neden yapmadığını sorguladı.

  • Tunceli'de Yaban Keçileri Munzur Vadisi Milli Parkı'nda Görüntülendi
    16:07 Tunceli'de Yaban Keçileri Munzur Vadisi Milli Parkı'nda Görüntülendi

    Tunceli'de koruma altındaki yaban keçileri, Munzur Vadisi Milli Parkı'nda yiyecek ararken objektife yansıdı. Milli park, bozayı, kurt, vaşak, su samuru, kartal, yaban domuzu, sincap ve yaban keçisi gibi türlere ev sahipliği yapıyor. Keçiler, izlendiklerini fark edince zirvelere doğru tırmandı.

  • İzmir'de 31 Mart Seçimlerinde 16 Bin 277 Personel Görev Yapacak
    16:07 İzmir'de 31 Mart Seçimlerinde 16 Bin 277 Personel Görev Yapacak

    İzmir Valiliği, 31 Mart Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimi için 16 bin 277 personelin görev yapacağını duyurdu. Seçimde 10 bin 721 sandıkta 3 milyon 459 bin 970 seçmenin oy kullanabileceği belirtildi. İl genelinde seçimlerin huzur ve güven ortamında gerçekleşmesi için gerekli tedbirlerin alındığı açıklandı.

  • MARSU, Mardin Artuklu ilçesinde yeni sondaj kuyusu kazma çalışmalarını tamamladı
    16:07 MARSU, Mardin Artuklu ilçesinde yeni sondaj kuyusu kazma çalışmalarını tamamladı

    Mardin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MARSU), Artuklu ilçesine bağlı Nur Mahallesi'nin bir kısmında yaşanan içme ve kullanma suyu sorununa çözüm sağlamak amacıyla başlattığı yeni sondaj kuyusu kazma çalışmalarını tamamladı. MARSU, Artuklu ilçesi Nur Mahallesi'nde bazı yerleşimlerin artan nüfus ve yapılaşmayla birlikte ihtiyaç duyulan içme suyu talebini karşılamak için başlattığı derin içme ve kullanma suyu amaçlı sondaj kuyusu kazı çalışması çalışmalarını bitirdi. Açılan sondaj kuyusunu mevcut şebeke hattına entegre etmek için ek olarak 300 metre uzunluğunda ek şebeke hattı döşeme işlemleri gerçekleştirildi.

  • Kastamonu'da bir bebek vefat etti, soruşturma başlatıldı
    16:06 Kastamonu'da bir bebek vefat etti, soruşturma başlatıldı

    Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Kastamonu'da kurum bakımı altındayken bir bebeğin vefat etmesi üzerine adli ve idari soruşturma açıldığını duyurdu. Bebek, ailesi tarafından Bakanlığa bağlı kuruluşa teslim edildikten sonra sağlık kontrollerinden geçirilmiş ve her türlü sağlık kontrolü titizlikle yapılmıştır. Bebeğin durumunun kötüleşmesi üzerine müdahaleler yapılmış ancak kurtarılamamıştır. Olayla ilgili adli ve idari soruşturma başlatılmış olup, sürecin yakından takip edileceği belirtilmiştir.

  • Kırıkkale'de Otomobil Su Kanalına Devrildi: İki Kişi Yaralandı
    16:06 Kırıkkale'de Otomobil Su Kanalına Devrildi: İki Kişi Yaralandı

    Kırıkkale-Çorum D200 kara yolu üzerindeki Delice ilçesinde meydana gelen kazada, kontrolden çıkan bir otomobil su kanalına devrildi. Kazada sürücü ve yolcu olarak bulunan iki kişi yaralandı. Olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, hastaneye kaldırıldı. Kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.


Advertisement