Takla Atan Otomobil Tarlaya Uçtu: 1 Ölü - Son Dakika
Güncel

Takla Atan Otomobil Tarlaya Uçtu: 1 Ölü

Çorum’da kontrolden çıkarak takla atan otomobilin tarlaya uçması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.

16.10.2014 11:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kaza, İskilip- Çorum karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Çorum’dan İskilip istikametine seyir halinde olan Tuncay Karpuz (30) yönetimindeki 06 BD 8500 plakalı otomobil, İskilip-Çorum karayolunun 9. kilometresinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. İlk önce yol kenarında bulunan bariyerlere bindiren araç daha sonra takla atarak tarlaya uçtu. Kazanın ardından hurdaya dönen araçta bulunan sürücü Tuncay Karpuz olay yerinde hayatını kaybederken, otomobilden kopan parçalar ise etrafa saçıldı.

Kaza, sabah saatlerinde yoldan geçen bir sürücünün haber vermesi ile ortaya çıktı. Kazanın ardından İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri soruşturma başlatırken, talihsiz sürücünün cesedi ise Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Atıf Hoca İlçe Devlet Hastanesi’ne morguna kaldırıldı. Kazada hayatını kaybeden sürücünün Bayat ilçesine bağlı Kuruçay köyü nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor. 

TUNCAY MUMCU

ÇORUM

Takla Atan Otomobil Tarlaya Uçtu: 1 Ölü
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Takla Atan Otomobil Tarlaya Uçtu: 1 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement