Takma Dişini Yıkadı, Boğazına Sülük Kaçtı - Son Dakika
Güncel

Takma Dişini Yıkadı, Boğazına Sülük Kaçtı

Takma Dişini Yıkadı, Boğazına Sülük Kaçtı

İzmir'de hayvancılık yapan 77 yaşındaki dede, takma dişlerini su birikintisinde yıkadığı sırada boğazına yapışan sülük ancak cerrahi müdahale ile çıkartıldı.

06.09.2015 15:34  Güncelleme: 15:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Aliağa'nın kırsal mahallelerinden Samurlu'da hayvancılıkla uğraşan Ahmet Samurlu, merada hayvan otlatırken, takma dişlerini orada bulunan su birikintisinde yıkadı.

HAYVANLARIN SU İÇTİĞİ YERDE DİŞİNİ YIKADI

Hayvanların su içtiği su birikintisini kullandığı günün akşamında nefes darlığı ve kanlı öksürük başladı. Beslediği hayvanlarında da zaman zaman rastladığı sülük vakasından şüphelenen Samurlu, Menemen Devlet Hastanesi Kulak Burun Boğaz Polikliniği'ne başvurdu.

AMELİYATLA ÇIKARTILDI

Kulak Burun Boğaz Uzmanı Opr. Dr. Hüsrev Çetin'e durumu ve şüphesini anlattı. Yapılan endoskopik muayenede ses tellerine yapışmış bir sülük tespit edildi. Ameliyat kararı alınan hastanın gırtlak (larenks) girişinden bir canlı sülük çıkartıldı. Operasyonun ardından Ahmet Samurlu sağlığına kavuştu.

Son Dakika Güncel Takma Dişini Yıkadı, Boğazına Sülük Kaçtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Aaa: Cahilik 8 5 Yanıtla
  • ra: Belirli bir kitle rahat lüks ve eğitimin zirvesinde yaşıyorsa bu insanların sayesinde yaşıyorlar. Yokluk varya yokluk bunu varlık içind . Olanlar bilemez.su için kmlerce imece ile kazı yapılır evlere köylere su getirilir. Bazı insanlar gibi 20 kuruş veripte siseyle su bulmak mümkün değildir.yasamayan bilemez.Allah şifa versin.yar ve yardımcısı olsun. 10 2 Yanıtla
  • KARADENİZ: Dua etsin yılan kaçmamış 3 2 Yanıtla
  • kurdi: sondakikada böyle şeyleri yayınlamasa olmuyo öggg 1 2 Yanıtla
  • Memo: Bir dis hekimi olarak nelerle ugrastigimizi dusunmeniz icin guzel ornek... Toplum okadar kotu ki 1 2 Yanıtla
  • Kültüryumağı: Yazık günah ya . Eminim Fırsatı olmadığı için orada tıkamıştır. 0 0 Yanıtla

Advertisement