Taksici Gaspında Üçüncü Şüpheli de Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Taksici Gaspında Üçüncü Şüpheli de Yakalandı

Taksici Gaspında Üçüncü Şüpheli de Yakalandı

Kırıkkale'de bindikleri takside sürücü 65 yaşındaki İbrahim Erdoğan'ın yüzüne biber gazı sıkıp, dövdükten sonra 205 lira parası ve kredi kartını alan 3'üncü şüpheli de yakalandı.

16.11.2014 11:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırıkkale'de bindikleri takside sürücü 65 yaşındaki İbrahim Erdoğan'ın yüzüne biber gazı sıkıp, dövdükten sonra 205 lira parası ve kredi kartını alan 3'üncü şüpheli de yakalandı.

Merkezdeki duraktan bindikleri taksi ile Yahşihan TOKİ'ye gelen üç kişi, şoför İbrahim Erdoğan'a gösterdikleri evden alacaklı olduklarını söyledi. Araçtan inen şüphelilerden biri iddiaya göre sürücü Erdoğan'ın yüzüne biber gazı sıktı. Daha sonra diğerleri de inerek Erdoğan'ı dövüp, taksinin arka koltuğuna attı. Üzerindeki 205 lira para ve kredi kartını alan şüphelilerin alışveriş merkezine doğru gittiğini anlatan taksi şoförü İbrahim Erdoğan'ın şikayeti üzerine polis, üç kişiyi aramaya başladı.

Cezaevinden yeni çıkan şüphelilerden Bülent E. (37) ile Halil A. (20) olaydan bir süre sonra yakalandı. Olaya karışan ve firar eden Ş. Elvan Çağman (28) da Asayiş Şubesi Müdürlüğü ekipleri tarafından Kırıkkale'nin Bahçelievler Mahallesi'nde bir arkadaşının evinde yakalandı. Gözaltına alınan Çağman, çıkarıldığı mahkemece tutuklanıp, diğer 2 şüpheli gibi Delice Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Taksi şoförü İbrahim Erdoğan, üçüncü şahısın da yakalanıp tutuklanmasından sonra taksici esnafına yönelik duyurusunda, "Kesinlikle şüpheli şahısları otomobilinize almayın ve gece geç saatlere kadar çalışmayın. Bilhassa tanımadığınız sarhoş kişilerle yolculuk yapmayın. Faillerin yakalayan emniyet güçlerine teşekkür ediyorum" dedi. - Kırıkkale

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Taksici Gaspında Üçüncü Şüpheli de Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement