Taksiciyi Öldüren Şüpheli Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Taksiciyi Öldüren Şüpheli Yakalandı

Taksiciyi Öldüren Şüpheli Yakalandı

İzmir Konak'ta eşiyle bir süre birlikte olduğunu öne sürdüğü taksi şoförü, 46 yaşındaki Sedat Ceylan'ı bıçaklayarak öldüren 32 yaşındaki Tuncay Çavlan, saklandığı annesinin evinde yakalandı.

07.09.2014 09:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Konak'ta eşiyle bir süre birlikte olduğunu öne sürdüğü taksi şoförü, 46 yaşındaki Sedat Ceylan'ı bıçaklayarak öldüren 32 yaşındaki Tuncay Çavlan, saklandığı annesinin evinde yakalandı.

Halil Rıfat Paşa Caddesi Konak Meydanı yanında dün gece yarısı müşteri bekleyen 35 T 7070 plakalı taksinin şoförü Sedat Ceylan uğradığı bıçaklı saldırı sonucu kaldırıldığı hastanede öldü. Polis, cinayeti aydınlatmak ve faili yakalamak için soruşturma yaparken kısa sürede sonuca ulaştı. Polis, Ceylan'ı bıçaklayarak öldüren kişinin bir süre birlikte olduğu ve daha sonra ayrıldığı öne sürülen kadının eşi Tuncay Çavlan olduğunu belirledi. Cinayet Büro dedektifleri Çavlan'ın Konak İlçesi Tepecik Mahallesi'ndeki annesinin evinde saklandığını tespit etti. Cinayet Büro Ekipleri, Tuncay Çavlan'ı evde yakalayarak gözaltına aldı. Çavlan, sağlık raporun için Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde işlemleri tamamlandıktan sorgulanmak üzere Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü. Tuncay Çavlan verdiği ilk ifadede de, "Sedat Ceylan beni ve eşimi rahatsız ediyordu. Olay günü karşılaştık. Tartıştık. Öldürmek istemedim. Ama bir anda oldu" dedi. Tuncay Çavlan ile ilgili soruşturma sürdürülüyor. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Taksiciyi Öldüren Şüpheli Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement