Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu'nun Melikgazi Belediye Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu'nun Melikgazi Belediye Ziyareti

Talas Belediye Başkanı Dr. H. Mustafa Palancıoğlu, Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç‘ı makamında ziyaret ederek hem yeniden seçilmesindendolayı tebrik etti, hem de 2014 yılı belediye yatırımları hakkında bilgi aldı.

27.05.2014 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Talas Belediye Başkanı Dr. H. Mustafa Palancıoğlu, Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'ı makamında ziyaret ederek hem yeniden seçilmesindendolayı tebrik etti, hem de 2014 yılı belediye yatırımları hakkında bilgi aldı.

Komşu mahallerimiz mevcut…

Referans Melikgazi belediyesi ile komşu olmanın avantajları olduğunu belirten Talas Belediye Başkanı Dr. H.Mustafa Palancıoğlu, "Kayseri Büyükşehir Belediyesi merkezde 5 ayrı ilçeden mevcuttur. Talas Belediye olarak hem Melikgazi'ye komşu bir belediyeyiz, hem de şehir merkezine 6 km gibi yakın bir mesafedeyiz. Uhdemizde üniversiteler ve askeri alanlar olduğu gibi toplu konut alanları bulunmaktadır. Kayserimizin gelişen ve her geçen gün büyüyen bir Talas çalışmalarında bütünlük sağlamak için komşu Melikgazi belediyesi ile ortak çalışmaktayız" dedi.

Birçok ortak çalışma ve projeyi gerçekleştirdik.

Özellikle alt yapı ve bağlantılı çalışmalarda Talas belediyesi ile ortak çalıştıklarını ifade eden Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç ise yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Melikgazi Belediyesi olarak Üniversite Yolu, Çağ bağları Yolu, Yıldırım Beyazıt ile Talas Yerleşimi arasında devam eden yol çalışmaları gibi birçok ortak çalışma ve projeyi gerçekleştirdik. Çünkü bu hizmetler birbiri ile bağlantılı ve devamlılık isteyen hizmetlerdir. Yolu açıp ta Talas sınırında bırakamazsınız. Bu neden ile birçok proje çalışmasını beraber, birlikte ve koordineli bir şekilde yerine getiriyoruz. Hem kurum olarak hem de komşu belediye olarak memnunuz"

Bundan sonrada bir çok çalışmayı yine beraber yerine getireceklerini ortak projeler bulunduğunu kaydeden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, ziyaretlerinden ve ortak projelerde desteklerinden dolayı teşekkür ettiğini sözlerine ekledi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu'nun Melikgazi Belediye Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement