Talas Belediyesine Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Talas Belediyesine Teşekkür Ziyareti

Reşadiye Mahallesi'ndeki dikiş nakış kursunda eğitim gören kadınlar, muhtar Mustafa Kapçı ve kurs öğretmeni Hülya Kızılay ile Talas Belediye Başkanvekili Nuriye Şimşek'i ziyaret etti.

25.03.2015 14:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Reşadiye Mahallesi'ndeki dikiş nakış kursunda eğitim gören kadınlar, muhtar Mustafa Kapçı ve kurs öğretmeni Hülya Kızılay ile Talas Belediye Başkanvekili Nuriye Şimşek'i ziyaret etti.

Kapçı, ziyarette, Başkan Mustafa Palancıoğlu'nun, 2 hafta önce mahallerine yaptığı ziyarette söz verdiği 5 dikiş nakış ve 1 overlok makinesini gönderdiğini belirterek, bu nedenle kendisine teşekkür ettiklerini söyledi.

Nuriye Şimşek ise kadınları bir araya getirerek gelişimlerine katkıda bulunan dikiş nakış öğretmeni Hülya Kızılay'a ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Her zaman kadınların yanında olduklarını belirten Şimşek, "Ne ihtiyaç varsa Başkanımız Sayın Mustafa Palancıoğlu ile birlikte gidermek için çalışıyoruz. Kadınlarımızın el becerilerini geliştirmeleri ve hatta aile ekonomisine küçük de olsa katkıda bulunabilecek duruma gelmeleri bizleri ziyadesiyle memnun ediyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Talas Belediyesine Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement