Talas'ta 9 Branşta Meslek Edindirme Kursları - Son Dakika
Yerel

Talas'ta 9 Branşta Meslek Edindirme Kursları

Talas Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesindeki meslek edindirme ve beceri eğitimleri 9 branşta hizmet veriyor.

08.11.2013 16:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Talas Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesindeki meslek edindirme ve beceri eğitimleri 9 branşta hizmet veriyor.

Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım yaptığı açıklamada, 9 yıldan bu yana eğitimlerin aralıksız devam ettiği kurslar sayesinde binlerce kadının meslek sahibi olduğunu belirtti.

Meslek edindirme kurslarına katılımın oldukça fazla olduğunu ifade eden Yıldırım, talep edilen tüm branşlarda eğitim verildiğini, bugün itibariyle 7 merkezde 9 ayrı branşta verilen eğitimlerden 332 kadının yararlandığını bildirdi.

Kursların hiçbir karşılık beklemeden ücretsiz verilen ve sosyal proje olarak uygulandığını vurgulayan Yıldırım, şunları kaydetti:

"Nevin Akyurt Kadın Kültür Merkezimizin yanı sıra Başakpınar, Kuruköprü, Kepez, Çiftekuyular, Zincidere Sadıka Ana ve yakında açılışını yapacağımız Mevlana mahallesinde ki kültür merkezlerimiz kadınlarımızın sosyal hayatlarına değer katmaktadır. Kadınlarımız bu kültür merkezlerinde sosyal ve kültürel programların yanı sıra verilen eğitimlerle zamanlarını en iyi şekilde değerlendirirken ayrıca meslek sahibi olmaktadırlar. Kadın meclisimiz gönüllük esasına dayalı olarak özveriyle bu faaliyeti sürdürmektedir. Pozitif bir ayrımcılıkla yürüttüğümüz bu faaliyetlere katkı sağlayan tüm kadınlarımıza teşekkür ederken zamanları müsait olan kadınlarımızı merkezlerimize davet ediyoruz." - Kayseri

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Talas'ta 9 Branşta Meslek Edindirme Kursları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement