Talas'ta Asfalt Seferberliği - Son Dakika
Yerel

Talas'ta Asfalt Seferberliği

Talas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Ramazan ayı boyunca 8 mahallede 15 cadde ve sokağın asfaltını yeniledi.

15.07.2015 16:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Talas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Ramazan ayı boyunca 8 mahallede 15 cadde ve sokağın asfaltını yeniledi.

Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, yaptığı açıklamada, Ramazan ayında yol yapım ve asfalt ekiplerinin tempoyu düşürmeden çalıştığını belirterek, "Sıcak ve ramazan demeden ekiplerimiz bir ay boyunca 15 cadde ve sokağın asfaltını yenileyerek 12 bin ton sıcak asfalt serdi" dedi.

İlçenin her yerinde asfalt çalışması olduğunu ifade eden Palancıoğlu, şunları kaydetti:

"Başta ilçemizin şantiyesi halindeki Mevlana Mahallesi olmak üzere Bahçelievler, Yenidoğan, Tablakaya, Yukarı, Reşadiye, Zincidere ve Çatakdere mahallelerinde çeşitli uzunluklardaki cadde ve sokaklarda asfalt yenileme çalışması yapıldı. Bu çalışmalarda eskiyen ve ömrünü tamamlayan asfaltın yenilenmesinin yanı sıra ilçemize alternatif yollarla giriş yapılan caddeler de genişletildi ve kavşaklar yeniden düzenlendi"

Başkan Palancıoğlu, Talas'ın kaliteli ve modern yollarına her geçen gün yenisini eklemeye devam edeceklerini anlatarak, "Ramazan ayında bu sıcak altında çalışıp bir cadde ve sokağı ortalama 2 gün gibi kısa bir sürede yenileyen başta asfalt ve yol yapım ekiplerimiz olmak üzere park bahçe, temizlik ve diğer hizmetlerde çalışan bütün personelimize teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Talas'ta Asfalt Seferberliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement