Talihli Adam Arabasına Kavuştu - Son Dakika
Ekonomi

Talihli Adam Arabasına Kavuştu

Malatya Park AVM’de çekiliş sonucu araba kazanan Arda Öğretim isimli talihli bugün düzenlenen anahtar teslim töreni ile arabasına kavuştu.

09.02.2016 17:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya Park AVM'de çekiliş sonucu araba kazanan Arda Öğretim isimli talihli bugün düzenlenen anahtar teslim töreni ile arabasına kavuştu.

Malatya Park'ta, 14 Kasım'da başlayan ve 17 Ocak'ta sona eren kampanya çerçevesinde ünlü sanatçı Alişan'ın da katılımıyla gerçekleştirilen çekiliş sonucu Fort Fiesta marka araç kazanan Arda Öğretim isimli talihli Malatya Park AVM önünde gerçekleştirilen anahtar teslim töreniyle aracına kavuştu. Düzenlenen anahtar teslim törenine Malatya Girişim Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Kavuk ve Malatya Park AVM Genel Müdürü Yılmaz Arslan katıldı. Törende bir konuşma yapan Girişim Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Kavuk, "Aracın Arda Bey'e ve ailesine hayırlı olmasını temenni ediyorum. Güle güle kullansın bizleri de unutmasın" diye konuştu.

Arabanın kendisi için büyük bir sürpriz olduğunu ifade eden kampanya talihlisi Arda Öğretim ise AVM yönetimine teşekkür etti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Talihli Adam Arabasına Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement