Talihsiz Futbolcunun Hatası Kaleciyi Çıldırttı - Son Dakika
Spor

Talihsiz Futbolcunun Hatası Kaleciyi Çıldırttı

Chennaiyin ile Kerala Blasters arasında oynanan maçta Sandesh Jhingan, göğsü ile kalecisine pas atmak isterken topu kendi ağlarına gönderirken golü yiyen kaleci çıldırdı.

17.12.2014 09:59  Güncelleme: 10:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hindistan Süper Ligi'nde Chennaiyin ile Kerala Blasters arasında oynanan Play-off yarı final rövanş karşılaşmasında Kerala Blasters'ın defans futbolcusu Sandesh Jhingan göğsü ile kalecisine geri pası atmak isterken topu kendi ağlarına gönderdi.

HAYATA KÜSTÜREN HATA

Rakip futbolcunun kendi ceza alanına doğru yaptığı ortayı göğsüyle kalecisine pas vermek isteyen Sandesh Jhingan, kendi kalesine gol attı. Takım arkadaşıyla anlaşmazlık yaşayan Jhingan, golden sonra kahrolurken kaleci ise çıldırdı.

Bu hatayla maçta 2-0 geriye düşen ve maçı da 3-1 kaybeden Kerela Blasters ilk maçı 3-0 kazandığı için Play-off finaline yükseldi.

Talihsiz Futbolcunun Hatası Kaleciyi Çıldırttı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Talihsiz Futbolcunun Hatası Kaleciyi Çıldırttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Felatun Bey: Kalecinin pozisyon hatası yaptığı çok net. Durması gereken konumda durmamış ve pozisyon takibinin açısını ayarlamamıştır. Ayrıca hatalı çıkış yapmış. 7 1 Yanıtla
  • kaptan366: neye kızmışki ben anlamadım mallık kendisinde kaleyi bırakıp nereye koşuyon diye soran olmamışmı acaba kendisine. . . . 6 1 Yanıtla

Advertisement