Tamir Etmeye Çalıştığı Tır'ın Sürücü Kabini Altında Can Verdi - Son Dakika
Güncel

Tamir Etmeye Çalıştığı Tır'ın Sürücü Kabini Altında Can Verdi

Tamir Etmeye Çalıştığı Tır\'ın Sürücü Kabini Altında Can Verdi

Manisa'nın Kula İlçesi'nde, motoru tamir etmeye çalışan TIR şoförü 59 yaşındaki Ahmet Çıldır, bu sırada arkadan akaryakıt tankerinin çarpmasıyla düşen sürücü kabinin altında kalıp öldü.

11.06.2015 16:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Kula İlçesi'nde, motoru tamir etmeye çalışan TIR şoförü 59 yaşındaki Ahmet Çıldır, bu sırada arkadan akaryakıt tankerinin çarpmasıyla düşen sürücü kabinin altında kalıp öldü. Tanker şoförü ve yanındaki bir kişi ise yaralandı.

Uşak'tan İzmir yönüne giden Ahmet Çıldır'ın kullandığı 01 V 1678 plakalı TIR, bugün saat 06.00 sıralarında, Kula Kavacık Rampası'na geldiğinde arızalandı. Çıldır, yolun sağına çektiği TIR'ın sürücü kabinini kaldırıp, altındaki motoru tamir etmeye başladı.

Bu sırada arkadan gelen Hüseyin Yılmaz yönetimindeki 35 NMC 08 plakalı akaryakıt tankeri, TIR'a arkadan hızla çarptı. Çarpmanın etkisiyle kapanan TIR'ın sürücü kabini ile motor arasında sıkışan Çıldır, yaşamını yitirdi. Tanker şoförü Hüseyin Yılmaz ve yanında yolcu olarak bulunan Asil Denktaş ise yaralandı.

Kula Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar, buradaki ilk müdahalenin ardından durumları ağır olduğu gerekçesiyle Salihli Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. TIR şoförü Yılmaz'ın cesedi de savcının incelemesini ardınan Kula Devlet Hastanesi Morgu'na gönderildi. Polis, Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tamir Etmeye Çalıştığı Tır'ın Sürücü Kabini Altında Can Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • İbrahim: Benim evin onundeydi 0 0 Yanıtla

Advertisement