Taner Eyüpoğlu Maranda'da - Son Dakika
Güncel

Taner Eyüpoğlu Maranda'da

Karadeniz müziğinin Sakarya'daki hareketli mekanlarından Maranda Cafe'de her Çarşamba akşamı hayranlarıyla buluşan, Karadeniz Müziğinin güçlü seslerinden Taner Eyüpoğlu, söylediği şarkılarıyla onlara unutamayacakları gece yaşatıyor.

27.11.2014 10:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya'da Karadeniz geceleriyle yaklaşık 3 yıldır hizmet veren Maranda Cafe'de her Çarşamba akşamı hayranlarıyla buluşan, Karadeniz Müziğinin güçlü seslerinden Taner Eyüpoğlu, söylediği şarkılarıyla onlara unutamayacakları gece yaşatıyor. Yenicami Karşısı Geltat Market üstünde hizmet veren Maranda Cafe'nin sahibi İsa Keskin, Sakaryalılara her akşam Karadeniz kültürünü ve müziğini doyasıya yaşatıyor. Her Çarşamba akşamı hayranlarını Taner Eyüpoğlu ile buluşturan Maranda Kafe'nin sahibi İsa Keskin, her Cuma akşamı Kemençe Üstadı Alper Taşyürek eşliğinde de Karadeniz Müziğinin esprili sanatçısı Cimilli İbo'yu hayranlarıyla buluşturacağını müjdesini verdi.

Her akşam Karadeniz

Maranda Cafe'nin sahibi İsa Keskin ayrıca; 30 Kasım Pazar akşamı yine Kemençe Üstadı Alper Taşyürek eşliğinde de Karadeniz Müziğinin güçlü seslerinden Sinan Sami'yi de hayranlarıyla buluşturacaklarını söyledi. İsa Keskin, Maranda Kafe'de Perşembe akşamları hariç her akşam kemençesi ve şarkılarıyla Yıldıray Kılıç ile her Salı ve Cuma akşamları da kemençesiyle Alper Taşyürek eşliğinde doyasıya Karadeniz eğlencesinin yer aldığını hatırlattı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Taner Eyüpoğlu Maranda'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement