Tangolu Tiyatrolu ve Türkülü Çevre Eylemi - Son Dakika
Güncel

Tangolu Tiyatrolu ve Türkülü Çevre Eylemi

Tangolu Tiyatrolu ve Türkülü Çevre Eylemi

Bodrum'da toplanan bir grup, doğal ve arkeolojik sit alanların ranta kurban edildiği gerekçesiyle; tango, dans, tiyatro ve türkülü protesto gösterisi düzenledi.

06.06.2015 14:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum'da toplanan bir grup, doğal ve arkeolojik sit alanların ranta kurban edildiği gerekçesiyle; tango, dans, tiyatro ve türkülü protesto gösterisi düzenledi.

Dünya Çevre Günü'nde Gümüşlük Çevre Derneği ve Gümüşlük Forum üyeleri, kentin doğal ve arkeolojik sit alanların ranta kurban edildiği gerekçesiyle eylem düzenledi. Ellerinde 'SİT'DİR dokunma SİT'DİR Bulaşma', 'Dumansız Tozsuz Gürültüsüz Turizm', 'Çepeçevre Temizlik Çepeçevre Güzellik' ve 'Deniz ve Sahil Sordular Bizi Nerelerdesiniz' yazılı dövizlerle Gümüşlük sahilinde toplanan eylemciler; Antix Müzik Grubunun şarkılarıyla eğlendi. Eyleme katılanlardan Ceren Emre'nin dans performansı; Işın Barut ve Halil Vural'ın tango gösterisi beğeniyle izlendi. Pembe Coşkun ve ekibi; Anadolu'nun birbirinden güzel türkülerini seslendirdi. Forum Sözcüsü Hakkı Zırh, şöyle dedi:

"Çevre ve doğanın rant uğruna yok ve talan edildiğini görmek hepimize acı veriyor. Yapılan tüm yanlışlıklara hem hukuk hem de eylemlerle mücadele ve müdahale etmemiz gerekir. Bu nedenle çevreye duyarlı insanlar olarak kamuoyunun halkın kendi değerlerine sahip çıkmasını sağlamak amacıyla bilinçlendirme çalışmalarını hızlandırmalıyız." - Bodrummuğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tangolu Tiyatrolu ve Türkülü Çevre Eylemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement