Tanık'a Teşekkür Ziyaretleri Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Tanık'a Teşekkür Ziyaretleri Sürüyor

Tanık\'a Teşekkür Ziyaretleri Sürüyor

Çankaya Belediye Başkanı ve İç Anadolu Belediyeler Birliği Başkanı Tanık, Türkiye'nin dört bir köşesinden gelen konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

12.03.2014 11:48  Güncelleme: 12:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çankaya Belediye Başkanı ve İç Anadolu Belediyeler Birliği Başkanı Bülent Tanık, Türkiye'nin dört bir köşesinden gelen konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

Niğde'nin Kitreli Belediye Başkanı Şefik Aydoğan ve Azatlı Belediye Başkanı Durmuş Songur, Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık'ı makamında ziyaret ederek, katkılarından ötürü teşekkür etti. Bülent Tanık'ın İç Anadolu Belediyeler Birliği Başkanlığı döneminde belediyelerine yönelik hizmetlerin ve desteklerin önemini dile getiren Kitreli Belediye Başkanı Aydoğan, "Bizim gibi küçük belediyelerin elinden tutan, sizin gibi belediye başkanlarımızı halkımız asla unutmayacak" dedi.

Azatlı Belediye Başkanı Durmuş Songur da Başkan Tanık'a teşekkür etti. İç Anadolu Belediyeler Birliği Başkanlığı döneminde Birlik üye sayısını 119'a yükselten Tanık, dayanışmanın önemini vurgulayarak, "Biz güzel şeyler yaptıysak, bunu hep birlikte yaptık" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tanık'a Teşekkür Ziyaretleri Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement