Vahşice Öldürülen Nuran Dutlu'nun Katil Zanlıları Yakalandı - Son Dakika
Yaşam

Vahşice Öldürülen Nuran Dutlu'nun Katil Zanlıları Yakalandı

Vahşice Öldürülen Nuran Dutlu\'nun Katil Zanlıları Yakalandı

İzmit yolunda öldürüldükten sonra elleri bileklerinden baltayla kesilen Nuran Dutlu'nun katil zanlıları yakalandı. Zanlıların tanınmamak için kılık değiştirdiği görüldü.

13.04.2015 19:15  Güncelleme: 09:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit - Kandıra karayolunun Çayırköy mevkiinde 22 Ocak'ta dövülerek öldürüldükten sonra kimliğinin belirlenmemesi için elleri bileklerinden baltayla kesilmiş halde bulunan Nuran Dutlu cinayetiyle ilgili olarak haklarında yakalama kararı çıkartılan Muhammet Yıldız ile kız arkadaşı Sertaç Özer, jandarma ekiplerince Kayseri'de yakalandı. Sertaç Özer'in tanınmamak için saçını sarı renge boyattığı, Muhammet Yıldız'ın da bıyık bıraktığı belirlendi.

CİNAYETLE İLGİLİ 2 KİŞİ TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLMİŞTİ

İzmit- Kandıra karayolunun Çayırköy yakınlarında, yola yakın boş alanda 22 Ocak günü bir bölümü naylona sarılı olarak bulunan Nuran Dutlu cinayetiyle ilgili jandarma ekipleri yaptıkları araştırmada cinayet şüphelisi olarak Bursa'da Vedat Altıok İzmir'de de Arif Çamur adlı kişiyi yakalanmış ve sevk edildiği mahkemece iki şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

HAKLARINDA YAKALAMA KARARI ÇIKARTILAN 2 KİŞİ KAYSERİ'DE YAKALANDI

Araştırmasını derinleştiren jandarma ekipleri haklarında yakalama kararı çıkartılan Muhammet Yıldız ve kız arkadaşı Sertaç Özer'in Kayseri'de oldukları bilgisine ulaştı. Kayseri'de araştırmalarını derinleştiren ekipler bir emlakçıdan kiraladıkları evde iki şüpheliyi düzenledikleri sahte kimliklerle kıskıvrak yakaladı.

TANINMAMAK İÇİN BİRİ BIYIK BIRAKMIŞ, DİĞERİ SAÇINI BOYATMIŞ

Şüpheliler Muhammet Yıldız'ın yakalanmamak için bıyık bıraktığı kız arkadaşı Sertaç Özer'in de saçlarını sarı renge boyattığı öğrenildi.



İl Jandarma Komutanlığı'nda ifadeleri alınan şüphelilerin işlemlerinin tamamlanmasının ardından yarın Kocaeli'ye getirileceği öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Yaşam Vahşice Öldürülen Nuran Dutlu'nun Katil Zanlıları Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • dünyadan: Hayvan ismiyle hitap edicektim ama o canlılara haksızlık olur.. 25 0 Yanıtla
  • ÖZ TÜRK: MEVLAM HİÇ BİR KULUNA BÖYLE ACI VAHŞET YAŞATMASIN MEKANIN CENNET OLSUN ÖBÜR DÜNYAN GÜLLÜK GÜLÜSTANLIK OLSUN 6 0 Yanıtla
  • vahdet ternnnn: müge anlıyı kutluyorum katkılarından dolayı 6 0 Yanıtla
  • caniler: oh be artık mezarında rahat uyur kızcağız 4 1 Yanıtla
  • esra murat: Curusunlet orada pisliklerrr 3 1 Yanıtla
  • öz türk: lan geri zekalılar mimar sinanın zekası halis mulis kayseri zekası gayseriliyiz adamın zekisiyiz çok şükür elhamdürullah 0 2 Yanıtla
  • ÖZ TÜRK: Ermeni lisesi Mimar Sinan'ın ermeni olduğunu öğretiyormuş haberine yapmış olduğum yorum buraya düştü. Bu bir düzeltme mesajıdır. ÖZ TÜRK 0 1 Yanıtla

Advertisement