Tanınmaması İçin Elleri Kesilen Kadın Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Tanınmaması İçin Elleri Kesilen Kadın Toprağa Verildi

Tanınmaması İçin Elleri Kesilen Kadın Toprağa Verildi

Kocaeli’de öldürüldükten sonra çöp poşetine konularak yol kenarındaki tarlaya atılan ve kimliği kolundaki dövmeden teşhis edilen Nuran Dutlu’nun cenazesi, memleketi Manisa’da gözyaşları arasında toprağa verildi.

07.02.2015 17:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'de öldürüldükten sonra çöp poşetine konularak yol kenarındaki tarlaya atılan ve kimliği kolundaki dövmeden teşhis edilen Nuran Dutlu'nun cenazesi, memleketi Manisa'da gözyaşları arasında toprağa verildi.

Merkez Şehzadeler ilçesi Şehitler Mahallesi Şehitler Camii'nde ikindi namazı sonrası yapılan cenaze törenine öldürülen 21 yaşındaki Nuran Dutlu'nun annesi Hediye Görmüş (46), dini nikahlı üvey babası Hüseyin Şengül (49), ablası Nurhayat Görmüş (24) ve yakın akrabaları katıldı. Cenazede ayakta durmakta zorlanan anne Hediye Görmüş, "Annem ben senin çocuğuna şimdi ne söyleyeceğim?" diyerek gözyaşı döktü. Nuran Dutlu'nun naaşı, kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında Kırtık Mezarlığı'na defnedildi.

Vahşi bir cinayete kurban giden Nuran Dutlu'nun 2 kardeşi olduğu ve 9 sene önce babasını kaybettiği öğrenildi. Genç kadının 16 yaşında evlenip, bir süre sonra anlaşamayarak boşandığı ve bu evlilikten 4 yaşında Yekta isimli bir kızı olduğu belirtildi. Dutlu'nun kızının ise annesinin öldüğünden haberinin olmadığı öğrenildi.

İzmit- Kandıra yolu Çayırköy mevkiinde 22 Ocak'ta dövülerek öldürüldükten sonra elleri bileklerinden baltayla kesilen bir kadın cesedi bulunmuştu. Parmak izi tespitinin yapılmaması için iki eli bileğinden kesilen genç kadının cesedi, sağ kolundaki şeytan dövmesinden teşhis edilmişti. Öldürülen Nuran Dutlu'nun annesi, kızının cesedinin bulunduğunu katıldığı bir televizyon kanalının canlı yayınında öğrenmişti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tanınmaması İçin Elleri Kesilen Kadın Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement