Tanıtım Günleri, Adıyaman Üniversitesi'nin de Tanıtımına Katkı Sağladı - Son Dakika
Yerel

Tanıtım Günleri, Adıyaman Üniversitesi'nin de Tanıtımına Katkı Sağladı

Tanıtım Günleri, Adıyaman Üniversitesi\'nin de Tanıtımına Katkı Sağladı

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü, Adıyaman Tanıtım Günleri’nin kaynaşmaya, muhabbete ve sevgiye vesile olduğunu kaydetti.

28.09.2014 13:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü, Adıyaman Tanıtım Günleri'nin kaynaşmaya, muhabbete ve sevgiye vesile olduğunu kaydetti.

Adıyaman Üniversitesi'ne her yıl ilgi ve alakanın giderek arttığını, bu tür etkinliklerle tanıtıma katkı sağlandığını ifade eden Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü, personelin ve öğrencilerin üniversiteye olan güvenlerinin üst seviyelerde olduğunu aktardı.

Talha Gönüllü, düzenlenen Adıyaman Tanıtım Günleri etkinliğine benzer etkinliklerin sürekli olmasından yana olduklarını dile getirerek, şunları söyledi:

"Üniversitemize rağbet her yıl giderek artıyor. Geçen sene üniversitemizi tercih eden öğrenci sayısı 111 bin iken bu yıl bu sayı 272 bini bulmuştur. Bu sene yüzde 100'ün üzerinde öğrenci tercih etmiştir. Adıyaman Üniversitesi tanınmış ve benimsenmiştir. Bu Türkiye'de bir üniversite için büyük bir mutluluktur. Tanındığımızı burada gördüm. En büyük reklam ürünle olur. Eğer ürününüz kaliteliyse, sizi anlatan ürününüz varsa işte o zaman mutlu bir şekilde tekrar bakmanıza gerek kalmadan yolunuza devam edersiniz. Öğrencilerimizin ve personelimizin memnuniyetinden bunu görüyoruz. Öğrencilerimizdeki mutluluğu görüyoruz. Burada bir birleşme, yakınlaşma oldu. Daha çok burada Adıyaman'ın sanayisinden, ticaret erbabı, bürokrasisinden çok sayıda kişiyle bir araya gelme ve muhabbet oldu. Bu büyük bir avantajdır. Keşke Adıyaman'da da her gün bu topluluğu bir araya getirebilsek, insanlar arasındaki diyaloğun olmasına neden olacaktır. İnsanlar birbirini tanıyor, bir muhabbet gelişiyor, sevgi gelişiyor. Adıyaman'ın sevgisi artıyor. Dışarıdan gelenler de Adıyaman Üniversitesi'ni tanımış oldular. Biz kendi öğrencilerimizle kendimizi tanıtıyoruz. 81 ilden gelen öğrencilerimiz ve yurt dışından gelen öğrencilerle tanıtımımızı yapmaya çalışıyoruz. Hızlı bir fonksiyonla tanıtımımızı yapıyoruz." - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tanıtım Günleri, Adıyaman Üniversitesi'nin de Tanıtımına Katkı Sağladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement