Tanju Çolak'tan, Tokat'ta AK Parti Adaylarına Destek - Son Dakika
Güncel

Tanju Çolak'tan, Tokat'ta AK Parti Adaylarına Destek

Tanju Çolak\'tan, Tokat\'ta AK Parti Adaylarına Destek

Eski milli futbolcu ve Avrupa gol kralı Tanju Çolak, AK Parti Tokat Milletvekili adaylarının seçim çalışmalarına destek vermek amacıyla kente geldi.

30.04.2015 16:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski milli futbolcu ve Avrupa gol kralı Tanju Çolak, AK Parti Tokat Milletvekili adaylarının seçim çalışmalarına destek vermek amacıyla kente geldi.

İlk olarak Turhal İlçesi'nde ziyaretlerde bulunan Tanju Çolak, daha sonra AK Parti Tokat 2'nci sıra Milletvekili adayı Celil Göçer ile birlikte kent merkezine geldi. Cumhuriyet Meydanı'nda partililer tarafından karşılanan Tanju Çolak'a, Tokatspor forması hediye edildi.

Burada açıklamalarda bulunan Tanju Çolak, Tokat'ta AK Parti'nin şampiyon olacağını söyleyerek, "Hedefimiz 5 ama 4'ümüz garanti. 5 için uğraş veriyoruz, mücadele ediyoruz. Durmuyoruz, koşuyoruz. Ben de destek için buraya geldim. Turhal'ı yıktık, yaktık. Kısaca halkımızla kucaklaştık AK Parti olarak. Amacımız bu yolda yürümek, güzellikleri halkımıza sunmak" dedi.

Tanju Çolak, 'Süper Lig'de kim şampiyon olur?' sorusuna ise "Ben falcı değilim. Ben eski bir futbolcuyum, gol kralıyım. Türkiye'de yaşanmamış bir şey yaşanıyor son zamanlarda. 3 takım at başı gidiyor. Bir hafta Fenerbahçe liderliği alıyor, bir hafta Beşiktaş, bir hafta Galatasaray alıyor. Ben Galatasaraylıyım, Galatasaray'ın Şampiyon olmasını istiyorum. Ama Beşiktaş da olsa hayır demem" diye cevap verdi. Tanju Çolak daha sonra, alana getirilen kaleye geçerek penaltı atışı yaptı. - Tokat

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tanju Çolak'tan, Tokat'ta AK Parti Adaylarına Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement