Tanrıverdi Kula'da Ziyaretlerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Tanrıverdi Kula'da Ziyaretlerde Bulundu

Tanrıverdi Kula\'da Ziyaretlerde Bulundu

AK Parti 22-23 ve 24. Dönem Milletvekili ve MKYK Üyesi Hüseyin Tanrıverdi, memleketi Manisa’nın Kula ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

12.07.2015 07:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti 22-23 ve 24. Dönem Milletvekili ve MKYK Üyesi Hüseyin Tanrıverdi, memleketi Manisa'nın Kula ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Tanrıverdi, ilk olarak AK Parti Kula İlçe Teşkilatını ziyaret ederek, partililer ile bir süre sohbet etti. AK Parti'nin Kula'da yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler alan Tanrıverdi, partinin seçimden sonraki çalışmaları hakkında da bilgiler verdi. Tanrıverdi daha sonra, Kula Kız Kur'an Kursunu ziyaret etti. Kurstaki öğrenciler ile bir süre sohbet eden Tanrıverdi, "Memleketim Kula'ya bir dizi ziyaretler için geldim. İlk olarak ilçe teşkilatımızı ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında sohbet ettik. Seçimden sonra AK Parti'nin yaptığı çalışmalar hakkında partililerimiz ile istişarelerde bulunduk. Daha sonra da Kula Kız Kur'an Kursunda öğrenim gören öğrencilerimiz ile beraber olduk. Burada öğrenim gören öğrencilerimiz ileride yetiştiklerinde gelecek nesillerimizi inşallah Kur'an'la buluşturacaklar." dedi.

Tanrıverdi'nin ziyaretlerine AK Parti yönetimi ve partililer de eşlik ederken, Tanrıverdi Kula'daki son ziyaretini anne ve babasına yaparak ilçeden ayrıldı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tanrıverdi Kula'da Ziyaretlerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement