Tanrıverdi Memelekti Kula'da Bayramlaştı - Son Dakika
Yerel

Tanrıverdi Memelekti Kula'da Bayramlaştı

Tanrıverdi Memelekti Kula\'da Bayramlaştı

AK Parti Manisa Milletvekili MKYK Üyesi Hüseyin Tanrıverdi ve AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, Kula'da partililerle bayramlaşma törenine katıldı.

29.07.2014 09:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Manisa Milletvekili MKYK Üyesi Hüseyin Tanrıverdi ve AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, Kula'da partililerle bayramlaşma törenine katıldı.

AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, Kula eski Belediye Başkanı Selim Aşkın, AK Parti Kula İlçe Gençlik Kolları Başkanı Akif Şentürk, AK Parti Kula İlçe Kadın Kolları Başkanı Şükriye Al, AK Parti Kula İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda partilinin katıldığı bayramlaşma töreninde Tanrıverdi ve Yurttaş, tüm vatandaşlarla bayramlaştı.

Bayramlaşma programında konuşan AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, "Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Ramazan Bayramınız kutlu olsun. Mübarek Ramazan Bayramı tüm ulusumuza ve tüm Manisalılara kutlu olsun. Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin" diye konuştu.

"FARKLI SİMALARLA KARŞILAŞIYORUZ"

Tanrıverdi sözlerini şöyle sürdürdü: "Ramazanı geride bıraktık. İftar sofralarıyla, sahur programlarıyla, mukabeleleri ile geçmişimizi hatırlamamızla 30 gün geride kaldı. Çok şükür sağ salim Ramazan'ın bayramına ulaştık. Elbette böylesi bir bayram sevincini sizlerle paylaşmak benim için büyük bir mutluluktur. Bu bayram gününde sizlerle beraber olmak bize büyük sevinç veriyor ve bugün daha farklı bir sevinç duyuyorum, heyecan yaşıyorum. Çünkü Kula'ya her geldiğimizde çok farklı simalarla karşılaşıyoruz. Bunların hepsi bir arada olsa demek ki çok farklı bir toplulukla karşı karşıya olacağız, iç içe olacağız. Seçim sonrası geldiğimde farklı simalar vardı, daha sonraki geldiğimde yine farklı hatta iftar sofrasında oldukça farklı ve bugün oldukça farklı arkadaşlarımız ve dostlarımız ile beraberiz. Buradaki arkadaşlarımızın çoğu akrabalarına eşine dostuna bayram ziyaretine gitmedi ama bir teşkilat heyecanı ile dava heyecanıyla adeta 'Buradayız, yıkılmadık ayaktayız, bekleyin geliyoruz' mesajı veriliyor. İnşallah bu birlik ve beraberliğimizle kardeşlik duygularımızla, dostluk ilişkilerimizle o günleri de beraberce yaşayacağız. Ramazan ayı içerisinde dahil her zaman kimsesizlerin kimsesi olduk. Lokmamızı paylaştık ve açın halinden anladık. Yoksulun halinden anladık. Sadece Türkiye'de değil, Türkiye dışındaki soydaşlarımızın dindaşlarımızın da açlığından sefaletinden haberdar olduk. Onlara karşı sorumluluklarımızı yerine getirdik. Fitrelerimizle zekatlarımızla, sadakalarımızla onları da hatırladık. Doğrusu bu ayın böyle bir bereketi olduk. İnşallah 11 ay bu bereketi ile devam ettiririz" dedi.

"MECLİS ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR"

Meclis çalışmalarının aralıksız devam ettiğini söyleyen Tanrıverdi, "Ramazan ayı münasebeti ile çok seyrek bir şekilde Manisa'ya gelebildik. İftarları paylaşabildik. Biliyorsunuz Meclis'te Torba Kanun diye ifade edilen 150 maddeden ibaret, her alanı ilgilendiren, her kesiti ilgilendiren vatandaşlarımızın hemşehrilerimizin hepsini ilgilendiren her bireyin farklı sorununu çözen önemli bir kanun. Bu kanun 38 gün komisyonda çalışıldı, 15 gündür de Meclis'te çalışıldı. Daha 15 gün civarında da Meclis'te çalışılacak. Ayın 4'ü pazartesi günü tekrar Meclis açılacak 8'ine kadar zorunlu çalışacak, 9'u seçim arifesi 10'u Cumhurbaşkanlığı seçimi. Eğer kanunu çıkaramazsak tekrar seçimden sonra bu kanunu çıkarmak için Meclisimiz çalışacak. Torba Kanun'u yakından takip ediyorsunuzdur. Özellikle Soma maden kazasındaki işçi kardeşlerimizin geride bıraktığı emanetlerinin hak ve menfaatlerinin, artı yer altında maden işlerinde çalışan işçi kardeşlerimizin çalışmalarına ilişkin yasalarda da düzenlemeler yapılmakta. İşçilerin memurların kimi farklı statüde çalışan hemşehrilerimizin hak ve menfaatleri korunmakta ve düzenlenmekte. O açıdan bu yasa oldukça önemli. Ayrıca kamu borçlarımız vergi, sigorta, PTT gibi nerelere borcumuz varsa bunların yapılandırılması söz konusu. Dolayısıyla bu yapılandırılmalarla hemşehrilerimizin, vatandaşımızın sırtında kamburlar alınmakta. Bu yapılandırılmalarla hemşehrilerimiz ve insanlarımız rahatlatılmaktadır. Ayrıca tabii ki diğer çalışmaların yanı sıra sosyal imkanlar da sağlanmaktadır. Mesela en basitinden belki hepimiz için çok basit gelecek bir şey ama çok önemli nüfus bakımından ve nüfusumuzun yanı sıra herhangi bir vatandaşımızın çocuk sahibi olması bakımından oldukça önemli. Daha önce tüp bebek için iki deneme şansı verilirken şimdi bu 3'e çıkarılmakta. Her alanda ekonomi sosyal, idari düzenlemeler yapılmakta. İnşallah bu yasa tasarısı TBMM'den geçtikten sonra herkes hak ve menfaatlerine kavuşmuş olacak" ifadelerini kullandı.

"ULUSLARARASI KURUM VE KURULUŞLUR HAREKETE GEÇMELİ"

Tanrıverdi konuşmasının sonunda "Ramazan ayı içinde İsrail, Filistin halkını ya sahur ya da iftarda hedef almaktadır. Hava bombardımanının ardından kara harekatı ile toplarla tüfeklerle sivil halka, sivil yerleşim merkezlerine, kundaktaki bebeğe, kumsalda top oynayan yavrulara kadar saldıran İsrail, bir defa daha gerçek yüzünü, vahşi, cani yüzünü ortaya koydu. İsrail, batının himayesinde Müslüman kanı akıtmaya devam ederken başta ABD, İngiltere ve Birleşmiş Milletler, adeta onlara prim vermektedir. Uluslararası kurum ve kuruluşlar, derhal harekete geçmelidir. Derhal ateşkes ilan edilmeli, kan ve göz yaşı durdurulmalıdır" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tanrıverdi Memelekti Kula'da Bayramlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement